Zamietnutie vkladu

Profilova fotka
V darovacej zmluve boli chyby, a tak nám vklad zamietli. Oznámili mi to listom, ale všetky doklady si ponechali a pri novom vklade musíme dodať nanovo všetky doklady - pridelenie popisného čísla a na novú zmluvu máme opäť priložiť originál geometrického plánu atď. Nemali nám pri zamietnutí aj vrátiť komplet všetky písomnosti, ktoré sme dodali? Ak zamietli a vklad sa musí zrealizovať nanovo, predpokladám, že nám mali spolu so zamietnutím vrátiť všetko. Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
Treba dodatkom opraviť chybné údaje.., konanie by malo byť prerušené,
Odpovedať
Tiez predpokladam, ze vam listom len oznamili prerusenie konania. Teraz cakaju, kedy chyby opravite. my sme mali napr. chyby v znaleckom posudku (nespraven uvedene parcelne cisla), znalec nam len opravil strany v posudku a dodali sme ho priamo pracovnicke, ktora vklad spracovavala.
Odpovedať
Aj ja si myslím, že to bolo len prerušené konanie a je potrebné len odstrániť chyby teda ak sú len v darovacej zmluve riešiť to jej dodatkom alebo v nej opraviť chyby a doručiť na kataster dobrú zmluvu.
Odpovedať
je tiez mozne opravit v zmluve chyby aj rucne, len sa musia dostavit na kataster pred pracovnika obe strany (nemusia naraz), aj to sme uz robili. volajte pracovnicke uvedenej na liste, ona vam presne povie, ako to chce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Konanie nebolo prerušené, lež zamietnuté a musíme podať žiadosť odznova a aj zaplatiť poplatok. ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?