Vyjadrenie z dopravy kvôli výjazdu z parkovania pri dome

Profilova fotka
Bola som na stavebnom urade, a tam mi povedal pan, co ma na starosti nase uzemie v PO ze nam treba vyjadrenie z dopravy kvoli vyjazdu z parkovania pri dome na ulicu...je to normalne?? v zivote som o tom nepocula..Cesta je normlana so vsetkymi sietami , su tam vybudovane normalne domy...a vraj nam treba nato projekt.....ze to co tam mame naznacene v projekte je zle....su to klasika obluciyk polomery od plota na cestu...ako kalsicky prijazd..ma niekto skusenost???
Odpovedať
my sme tiež museli mať vyjadrenia na vjazd, sice v CZ, ale bude to asi podobné... riešila som to na MU-odbor dopravy, Policia - odbor dopravy, vlastník komunikácie a správca komunikáce (správa údržby ciest). Takže normálne to je. Všetci si nadiktovali nejaké podmienky. Ale stačilo im to zakresliť do rukou do plánu.
Odpovedať
Profilova fotka
@malibuu7 aha cize netrebalo technickú správu, situáciu , vzorové rezy, prípadne dočasné dopravné značenie v priebehu výstavby? lebo az toto chce projektant 100 eur ;-( asi sa pojdem informovat na tu dopravu co tam treba..lebo mi mame v projekte zakresleny oblucik na cestu ale dotycnemu co schvaluje povolenie sa to nepaci..asi sa zle vyspal...dakujem za info
Odpovedať
@nikolla2 Ahoj. No od nas chceli presne to iste. Tiez som o tom predtym nic nepocul, ale nakoniec to nebolo az take strasne. Ale musel nam to pripravit projektant, musem tam byt rez cestou a tak. Potom som musel ist na inspektorat a vydali mi to.
Odpovedať
@nikolla2 dočasné dopr.značenie sme museli mať pri prípojkách, pri vjazde nie. Tam jej naozaj stačilo vyznačiť na snímku z katastra kde bude ten vjazd. ale najskor to bude, čo úradník to názor :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?