Vyjadrenia od plynárni, elektrárni, vodárni

Prosim poradte mam tam ist osobne alebo poslat postou.Ako ma zniet ziadost pre SPP, vodarov, elekt..., t com. SPP mam asi 60 km, ale asi je to lepsie ist vybavit osobne nie?Co vsetko potrebujem ako prilohu, projekt este nemame uplne hotovy, ale projektant mi dal osadenie domu na pozemku aj z nakreslenymi sietami (plyn, elektrina, voda, kanalizacia), je to robene v mierke 1:500, staci to?List vlasnicta mam aj kopilu katastralnej mapy, potrebujem este nieco dakujem ;-)
Odpovedať
T-com vybavis aj cez net. (v prilohe posles kat. mapu + osadenie na pozemku a za 9e ti to do tyzdna poslu). Ostatne som obehol osobne. Vsade som povedal co chcem a namieste som vypisal ziadost. Uz presne nepamatam kde som co potreboval (nosil som vsade vsetko. LV, kat. mapu, osadenie na pozemku) Vsade si vybrali co potrebovali.
Odpovedať
t com ma formular priamo na stranke, ale chcu tam doložiť projekt, podla mna to osadenie domu bude stacit. Ostatne som na stastie neriesila, neviem...skus si tam zavolat, mozno maju tiez na nete ziadosti. http://www.telekom.sk/osobne/pomoc-a-...
Odpovedať
@quako2 preco by mala platit ak nemusi??? ak ti to nesuri posli si to vsade a pockaj na odpoveda, akurat na plynarnach ti daju vyjadrenie az vtedy- ak s nimi uzavries zmluvu a zaplatis poplatok 150 na 2 roky,,,, cize keby sme vedeli ani sme nemuseli davat plynofikaciu do projektu usetrili by sme 150 ecka,,, ostatne slo lahko,,,:)
Odpovedať
@balada6 tak chem to vybavit vsetko do jari aby sme mohli uz na jar zacas stavat
Odpovedať
ja som bola vsade osobne. najrychlejsi bol t-com. Najdlhsie som cakala na spp. cele stavebne povolenie som od prveho potvrdenia az po konecne vyjadrenie vybavovala presne pol roka.
Odpovedať
@majuska451 Vybav to do konca januara, aby si mohla na jar zacat stavat.
Odpovedať
Ja som vsade zavolala, povedali mi co potrebujem, napisala som jednoduchu ziadost, prilozila co chceli,poslala doporucene postou, vsade telefonicky kontakt na mna. Zo zivotneho mi zavolali,ze si mam po to prist osobne,ze postou neposielaju, ostatni poslali do 30dni. Akurat SPP siel muz osobne uzavret zmuvu a podat ziadost. TCOM vtedy tiez chceli osobne, dala som im situaci,pozreli do svojich map a hned mi dali peciatku, dnes sa zato vraj aj plati. Ked na 25den nic nepride, treba im zavolat, slusne na nich, ze pred 3 tyzdnami si davala ziadost, ci nááááhodou nevedia ci uz je schvallena - oni to hned poslu,lebo musia dodzat tych 30dni. Za 2 mesiace bolo stavebko, schvalene.
Odpovedať
@denisamarek ide o to ze tu vsetky tie pobocky nie su tak treba cestovat, ale tie ako SPP urcite skocim osobne
Odpovedať
@mito0 tak by som aj chcela
Odpovedať
@atlaska diky za radu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?