VI GROUP Bytovy dom KUBIK

ahojte hľadám budúcich majiteľov bytového domu Kubík na Odborárskej ulici od developera VI GROUP. začínajú problémy... :-( alebo možno pokračujú a obávam sa súdneho sporu developera s Mestskou časťou Bratislava Nové Mesto. Budú tieto byty vôbec niekedy k dispozícii?
Odpovedať
Zdravim, dal som otazku do Novostavby.
Odpovedať
Zdravicko, no evidentne prebieha zabezpecenie aby stavebnik doplnil parkovisko podla rozhodnutia ministra dopravy. Video som zavesil ako pise jimmybeam. Mna skor zaujalo ako sa to stavalo... nuz kvalita je podla mna slaba. Niekedy nevedela lava ruka co robi prava... Skor ako preberiete byt si pozrite aj spolocny majetok - vas buducich vlastnikov. My sme tu tiez v novostavbe, kde mame vlhky suteren a podobne... o poplatkoch za spravcu ani nehovorim /asi firma developera- neskumal som to vsak/. Cize zhrniem to, dajte si pozor a vsetko reklamujte pred odovzdanim bytov, za vsetko prikladam moj obrazok ako trci PUR pena a pliesky co po silnejsom vetriku asi odletia... Mozno by sa zisiel nezavisly tech. audit domu.
Odpovedať
@9001, Zdravim, tiez som jeden z buducich majitelov bytu v projekte. Tiez sa mi zda, ze sa to nejak natahuje, developer nekomunikuje telefonicky, ked som sa dovolal z ineho cisla, tak mi bolo povedane, ze denne ma milion telefonatov alebo mailov.... Viete nieco viac? Bolo by dobre najst vsetkych buducich majitelov a, pripadne, vytvorit nejaku skupinu napr. na FB, kde mozeme komunikovat.
Odpovedať
@topmko - zdravim Vas, nekomunikuje ani s nami telefonicky - len pisomne. Problem s parkovacimi miestami, ktore namiesto vybudovania prenajal, su grom problemu. Este pred dokoncenim stavby najomnu zmluvu este aj zrusil, cim sa vlastne akoby vsetkym vysmial do tvare. podmienkou kolaudacie bolo aj vytvorenie adekvatneho poctu parkovacich miest. Tuto podmienku dodrzal ciastocne - developer hovori, ze nejde o novostavbu a tieto parkovacie miesta su dostacujuce, lebo doteraz boli. a este k tomu zachoval rovnaku metraz.,navyse k existujucim pridal 10 navyse. Lenze oponent trvrdi , ze situacia s parkovanim v Bratislave nie je ako bola pred 20 rokmi. Zaroven sa odvolava na vyhlasku - neviem presne jej znenie , kde kazda bytova jednotka /novostavba/ musi mat adekvatny pocet parkovacich miest. Ludia okolo su nespojni , ze im budeme brat parkovacie miesta ( my ho mame kupene ) a Kusy si prihrieva polievocku - prosto jedna basen Na jednom papieri stary barak ( ziadosti o stavebne povolnie ) - na druhom novostavba( banka ) a realitka ani nehovorim - SUPER TUTI FRUTI NOVOSTAVBICKA. :), 3izbak bez parkovania, bez pivnice 65m2 za ubohych 180 000 Eur (moznost dorobit kachlicky podla vlastnych predstav....lol ), poslem Vam link, ked sa chcete zabavit ALE Ide o prerobenie schatralej budovy, cize papierovo nejde o novostavbu, zachovali povodny tvar, zlepsilo to celkovo okolie a dorobili 10 parkovacich miest. Ostatne pre barakom zostali. Takze uvidime , co na to vyssie organy. Bolo by super zohnat viac ludi, aby ked pride k niecomu nekalemu, sme mohli drzat spolu a nedovolit , aby si z nas robili na nasej prachy este aj dobry den
Odpovedať
@9001 dik za info, skupina na FB je nasledovna, kludne sa pridajte: https://www.facebook.com/groups/37762... p. Kusemu som pisal, ohladom stavu, odpoved je nasledovna (citacia) : "Dobrý deň, chýbajú im parkovacie miesta. Našli sme riešenie, sme pred podpisom zmluvy. Všetko dobré." Zrejme sa dohodli, kazdopadne pisal som este zastupcom OZ Dimitrovka, a cakam na vyjadrenie od nich. Tak uvidime.
Odpovedať
Ahojte, aj ja som buduca majitelka bytu v bytovom dome Kubik, tak prosim ak nieco zistis od OZ Dimitrovka daj vediet. A ak by niekto nahodou vedel kto im vybavuje inziniering, tak mozno by som vedela nieco zistit... Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?