Trvalypobyt

Ahojte.Mam taku otazku.Ideme stavat dom v ZA.Plan je nastahovat sa buduci rok v lete.Ale ja aj deti mame trvale bydlisko v ZH.Potrebujem uz teraz menit obciansky a potrebujem deti zapisat do skolky a skoly v ZA.Mozem sa nahlasit uz teraz aj s detmi na urad v ZA a dat si trvaly pobyt na mestky urad?A potom zmenit,ked budeme uz byvat na konkretnu ulicu a c.domu?Spravil to niekto takto,alebo vie co by som msla spravit?Dakujeem za jazdu radu;)!
Odpovedať
ved chod do školy v za a popytaj sa v tvojom probleme . trvaly pobyt chceš do domu bez čisla a nejestvujuceho :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@vrajmantak dom ideme stavat,do septembra 2019 bude hotovy,len nie asi skolaudovany.No to by som sa aj isla opytat,len momentalne to mam 2500km.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco potrebujes uz teraz menit obciansky?
Odpovedať
U nas to bolo tak v dome sme uz byvali ale pobyt sme este rok mali na byte v meste.no a do skolky v dedine nam deti v pohode zobrali.aj do susednej skoly nebol problem maleho nahlasit ale prisiel mi list z uradu ze som nedala dieta do skoly ze ho neeviduju v ziadnej zs v meste.pritom nasa dedina je len 15km mozno aj menej od mesta.
Odpovedať
@martin107 lebo mi konci platnost.A trvaly mam v byte,ktory ideme v lete predat.
Odpovedať
@emilia25 dakujeeem.Budem musiet asi obvolat skolu a skolku.
Odpovedať
@zabka1124 mozes to kludne spravit aj tak, ze si nenahlasis ulicu, budes mat uvedene len mesto.. Koli skole je to jedno, lebo neverim, ze v ZA je nejaky stop stav, ze by vas niekde nevzali.. V skolke je to asi horsie, tam budu trvaly pobyt asi vyzadovat, lebo miest je malo..
Odpovedať
@zabka1124 no obvolaj si veru.ja som tiez deti uz vtedy ked sme sa prestahovali nedala do skolky.najstarsi mi skolku v meste skoncil. v marci a dala som ich az na ten dalsi sk rok.a za chvilu sa uz budu davat prihlasky do skolok.
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi súhlasím s tebou, takto to vybaviť bude asi to najlepšie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?