Sprava Katastra Bratislava uz "neexistuje"?

Dobry den, Chcem nechat zmenit meno na Liste vlastnictva, zaslal som ziadost, a dalsie nalezitosti na dole uvedenu adresu, ale list mi POSTA vratila "nedostatocna adresa" Pouzita adresa: Sprava Katastra Ruzova Dolina 27 821 09 Bratislava Aku mam pouzit? tuto? Správa katastra pre hlavné mesto SR Bratislavu Ružová dolina 27 821 09 Bratislava
Odpovedať
@stewko Okresny urad Bratislava, Katastralny odbor, Ruzova dolina 27...
Odpovedať
Aj som Im tam volal, ale zjavne je obed a nikto neberie telefon... Vdaka. P.S ja uz neviem, ale Postar mohol byt troska "domyslavy" a nechat to v podatelni...
Odpovedať
@stewko chlumeckeho 2, 821 03 ba
Odpovedať
@asocial na chlumeckého je úrad geodézie kartografie…neviem čo to má spoločné s listom vlastníctva!
Odpovedať
@stewko postar mal asi zly den, tak si potreboval ulavit :)
Odpovedať
JA mám na korešpondenciu tú istú adresu, ako uviedol nikkkis. A bol som tam aj osobne, takže nie Chlumeckého, ale Ružová dolina.
Odpovedať
@stewko taka ako pise nikkkis, nam prerusili konanie, lebo som do zmluvy uviedla Sprava katastra Bratislava, ale to uz neexistuje :)
Odpovedať
Takze som sa konecne dovolal na Katastrálny odbor 02/20 816 800 kde mi povedali, ze mam pisat na: Okresny Urad Bratislava Katastralny Odbor Ruzova dolina 27 Bratislava 821 09 Spravna stranka: http://www.minv.sk/?katastralny-odbor-2 Moj predchadzajuci "vyskum" http://www.skgeodesy.sk/files/slovens... Žiadosť o zmenu údajov sa podáva príslušnej správe katastra v zmysle § 22 ods. 2 katastrálneho zákona, v územnom obvode ktorej sa nachádzajú nehnuteľnosti, ktorých sa požadovaná zmena týka. ----- http://www.skgeodesy.sk/files/slovens... Správa katastra pre hlavné mesto SR Bratislavu Ružová dolina 27 821 09 Bratislava ----- http://www.minv.sk/?katastralny-odbor-2 Adresa Ružová dolina 27, 821 09 Bratislava 2 ---- http://www.katastralnyurad.sk/ KATASTER BRATISLAVA Chlumeckého 2, 821 03 Bratislava
Odpovedať
Ja som tiez cumel... Su to maximalni debili... Nerozumiem, comu konkretne taketo zmeny nazvov institucii pomozu a co sa vlastne zmenilo... Ci nemaju ine napraci len menit... Spravu Katastra na Katastralny odbor... Brrrrr
Odpovedať
@chumo Zmena je dosť podstatná, keď pôvodne existovali katastralne úrady a pod nimi správy katastra, čo sa však v rámci zmeny štátnej správy a vytvorenia okresných úradov pred časom zmenilo.
Odpovedať
@chumo Presne ako napísal draik, nejedná sa iba o zmenu názvu, ale zlúčením štátnych inštitúcií zaníklí katastrálne úrady a boli pričlenené k Okresným úradom. Ani tvojej manželke by sa asi nepáčilo, keby jej stále niekto posielal poštu na jej priezvisko za slobodna. A to, že si na nete našiel adresu Správy katastra.... snáď si nemyslíš, že to všetci okamžite opravia na svojich stránkach a vo všetkých dokumentoch. Konkrétne ten, ktorý si uviedol, je z roku 2013. A Úrad Geodézie... je úplne iná inštitúcia. Hneď na prvej stránke má uvedené: "Informácie z katastra nehnuteľností o podaniach, vkladoch, listoch vlastníctva, snímkach z mapy atď. sa poskytujú na príslušnom okresnom úrade, katastrálnom odbore".
Odpovedať
Poslal som staznost na postu - preco nedorucili postu, ked je jasne, kam to malo ist a na dajen adrese nic ine nie je. Odpoved:
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stewko Však to dobre napísali. Priznaj si, že ti to pohnojil, z nevedomosti si uviedol zlého adresáta. Teraz to už vieš a budeš posielať správnemu adresátovi. Len si ukázal, aký si zadubenec. Urobíš chybu, nepriznáš si, že si pochybil a ešte sa na druhých osopuješ sťažnosťami, že si nevedia domyslieť, čo si chcel. Stačilo ti pozrieť si oficiálnu stránku katastra a vedel by si správnu adresu. A ešte ty si urazený.
Odpovedať
@thodosy Spravil som chybu, ale ked moj zakaznik spravi chybu tak ho na to upozornim inac - pomozem mu a dam mu vediet, ako to ma spravit nabuduce dobre. spokojny by som bol, keby mi dosla odpoved, ze moju ziadost vybavili a upozornuju ma na zmenu "odboru, ktory ju vybavoval" Spravil som chybu a cakal som od nich nejaku ustretovost. Je to moja spatna vezba na nich. *v tomto prispevku si este kazdy z okresu BA ako komunikovat s okresnym uradom BA, katastralny odbor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?