Projektová dokumentácia

Ahojte, možno blbá otázka, ale ak posielam žiadosť o vyjadrenie k proj. dokumentácii napr. na SPP alebo VSDS, tak tú PD prefotenú alebo originál? A čo všetko má byť v tej PD? aj technickú a sprievodnú správu? statický posudok?
Odpovedať
@annyq ahoj. Pravdepodobne ani od teba nebudu chciet PD. ak tak Osadenie domu na pozemok.kopiu katastralnej mapy. Vždy si dopredu zavolaj a informuj sa. Ideálne je ist osobne a maj v aute ci pri sebe dokumentacie
Odpovedať
Profilova fotka
@annyq mi sme im poslaly PD, do 30 dni sú povinní odpovedať
Odpovedať
@pa5786 No plynári chcú aj PD aj osadenie na pozemok, volala som na info linku, ale neviem čo myslia tou PD, čo všetko tam má byť, či aj projekt plynu musí byť, ak plyn mať nebudeme a nemáme ho teda ani zakreslený na osadení.
Odpovedať
@logo22 A to ste prefotili PD alebo originál od projektanta a oni to pošlú potom späť s odpoveďou?
Odpovedať
@annyq Riešil som to pár mesiacov dozadu. Tak ako aj ty. tiez plyn nemáme. A tiez nám najskor povedali ze chcu celu PD. Ale len na Info linke. ked prídes k plynárom osobne všetko ti povedia čo chcú. PD určite nebudú chciet. nemajú na čo. Osadenie domu na pozemok a kopiu katastralnej mapy aby ti vedeli dat vyjadrenie ze bud uvas nieje rovod plynu alebo ze nieste v nejakom ochrannom pásme
Odpovedať
@annyq Jedine ZSE si vyziadali cely PD. a potom nám ho zaslali naspat. dali sme originál. no ked som zbadal ako ho postarka nakrčila do schránky tak by som to uz asi neurobil. No ak musís tak musis.
Odpovedať
@pa5786 Takže plynárom pošlem len osadenie a KM, plus žiadosť- a nevieš mi povedať, pošlú mi rovno aj vyjadrenie pre územné a stavebné konanie , ak zaškrtnem obe možnosti na žiadosti? Lebo nemáme zlúčené konania. A elektrikárom pošlem potom aj PD, len tam netreba aj projekt elektriky? Stačí, že len na osadení je zakreslená prípojka?
Odpovedať
Nie, len tu ich cast - pre plynarov projekt od projektanta na plyn, elektrika - projekt od elektrikara, voda detto...Ziadost ma kazda institucia svoju, takze bud priamo na pobocke vyzdvihnut alebo na ich stranke stiahnut a vypisat...K uzemnemu rozhodnutie zatial ale vobec nepotrebujes projekty, az k staveb. povoleniu. K uzemku len osadenie, KM a niekde aj LV + ziadost o vyjadrenie kde treba zaskrnut o ake vyjadrenie ide...A samozrejme vsade sa plati. Ak je uzemko osobitne tak sa plati 2x - 1. krat za rozhodnutie k uzem. konaniu, a 2. krat k staveb. povoleniu
Odpovedať
@annyq ano plynárom osadenie domu na pozemok,kopia Lv,kopia katastralnej mapy kde vyznacis svoj pozemok. Elektrická prípojka sa vybavuje zvlášt a stavebne konanie zvlást. k ziadosti o prípojku bude treba projekt prípojky,kopia Lv,kopia katastralnej mapy,osadenie domu na pozemok. K stavebnému konaniu aspon od nás ziadali celý komplet projekt. Celú zložku. Úprimne ries tieto veci radsej osobne. plynárov stačí na pobočke a elektrikárov na ZS distribučná. Elektrikárom to bude trvat najdlhsie a ak na nieco zabudnes tak ti ani nezavolaju.a o mesiac zistis ze im nieco chýba a ide ti čas znova. Za 2 - 3 dni sa dá vsetko vybavit.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, prosím Vás aby mi ZSDIS dala vyjadrenie na stavebne povolenie, podala som žiadosť o pripojenie, zaplatila šek, poslala som aj projekt el.prípojky+ situáciu. Ako mám teraz postupovať ? Už sa v tom strácam :-(
Odpovedať
zdravim, my sme v projekte povodne plyn nemali, tak som na plynarne dokladoval len osadenie domu a katastralnu mapu. Ale teraz sme sa rozhodli, ze si zavedieme aj plyn na kurenie a varenie. Zrealizovali sme spolu so susedmi plynovu pripojku - mam na hranici skrynu s moznostou napojenia. Poradtemi prosim, aky je dalsi postup, co vsetko treba poziadat a ake dokumenty k tomu budem potrebovat. vopred dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?