Pristavba montusika

Ahojte, Mam postaveny drevodom 4izb alebo 3izb so zimnou zahradou - nad zimnou zahradou planujem pristavit 1izbu..v Zimnej zahrade je aj komin. Stavebne povolenie sme dostali 2roky dozadu, 1rok byvame. Moj plan je teda iba zhodit strechu latovanie zo zimneh zahrady a nadmontovat 1izbu :)..okna a osatne veci mam..strecha sa teda pouzije zo zimnej. Nemalo by to byt extra drahe a zvladneme aj sami... Otazka je ci potrebujem zas vsetko znova vybavovat? To jedine ma odraadza :/
Odpovedať
áno, na takú prestavbu treba stavebné povolenie.
Odpovedať
@stan27 AK IDES IBA ZHODIT STRECHU ANADSTAVIT JEDNU IZBU MNE SA ZDA ZE STACI IBA NA URADE OBCE.ALE SI TO ZISTI ABY SI NEMUSEL CAKAT NA STAVEBKO A PLATIT ZNOVA PENIAZE.
Odpovedať
@petka456 sak prave preto, reku ci ma niekto skusenosti - lebo nejdem robit zakladovnu platnu, ale iba nadstavit...
Odpovedať
@stan27 ALE AK NEBUDES MENIT VZHLAD DOMU A PRISTAVIS LEN IZBU A STRECHA BUDE AKO SI MAL TAK TI STACI LEN NA OBCI.ALE AK BUDES MAT UZ INU TAK POTOM UZ BUDE TREBA STAVEBNE POVOLENIE.ALE AKO PTSEM TO SI ZISTI TAM KDE BYVAS NA URADE A ONI TI POVEDIA LEPSIE.
Odpovedať
@petka456 sak nekricte! :D...jasne dakujem za radu :) strecha by sa nemenila pouzila by sa ovsem ta ista...takze aj vzhlad domu
Odpovedať
@stan27 Sak ja nekricim .ja som vam len chcela pomoct.Pekne vianoce vam prajem.
Odpovedať
@stan27 spominas stavebne povolenie , ale nepises nic o kolaudacii. Tym ze byvate si chcel povedat, ze mas skolaudovane? Lebo ak nie tak je situacia uplne ina. Asi si neviem celkom dobre predstavit ako to cele ides spravit, ale podla tych cinnosti co si vymenoval to odhadujem na stavebne povolenie.
Odpovedať
čo je to montúšik?
Odpovedať
@slavoslav ahoj jasne, skolaudovane tiez pred rokom :).. no jak jak :) strechu, latovanie dole...hore 2x najhrubsiu osb, , krokvy tam mam samozrejme lebo su nad zimnou...a normalne KVH hranoly oplastenie, a zas nahodim latovanie a strechu..
Odpovedať
@atak77 co asi :D..montovany
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?