Potvrdenie o nakladaní so stavebným odpadom

Poradte akú formu má mat potvrdenie o nakladaní zo stavebným odpadom,kedže žiadny odpad nemám....zeminu som použila,plasty dala do zberu a papiere spálila....neviem vlastne čo presne vyžaduju zo životného prostredia ku kolaudácii....
Odpovedať
Ja som napísal cestné prehlásenie v ktorom som popísal ako som "naložil" s odpadom a stačilo im to...
Odpovedať
@pepese no ja som bola včera na životnom a povedali mi,že im nestačí čestné prehlásenie,že potrebujem potvrdenie od obce,no tam tiež nevedia čo....alebo od spoločnosti,čo má skládku
Odpovedať
Nemala si zoaden odpad? ani trocha farby ,malty ,kusy tehly ,obkladu ,flase od pur peny, zbytky list je toho dost co ostane po stavbe a tebe nic? Obec ti neda doklad, im by si odpad nevyniesla na urad, skladka ano.
Odpovedať
toto potrebujem aj ja riesit pre kolaudaciu. zevraj treba doklad o tom, ze sa stavebny odpad vyviezol na skladku kde patri a bude zlikvidovany.
Odpovedať
@mirenkapalkova @bromid my sme na stavebny urad nemuseli predkladat stanovisko zo zivotneho ale stacilo predlozit doklad o tom ako bolo nalozene s odpadom. a kedze sme stavebny odpad vyuzili do terasy a papier, plasty a kov sme postupne odseparovali do kontajnerov tak stacilo len cestne prehlasenie ako bolo nalozene s odpadom.
Odpovedať
Hm, od nas nikto taky papier nechcel. To je nejaka novinka?
Odpovedať
no toto je napisane, na potrebnych dokladoch pri kolaudacii. ale to este priamo overim na obci, ci to treba naozaj. lebo je tam aj tato pikoska: "stanovisko hasičského a záchranného zboru" :-D . asi koli tomu, ci nas budu schopny zachranit v pripade poziaru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nám stačilo prehlásenie stav.dozora (pisala som sama) o naložení s odpadom. Tuhý použitý na úpravu terénu a drobný odseparovany s bežným komunálnym odpadom. Stačilo to.
Odpovedať
Kolaudovala som pred mesiacom, stavebnému úradu stačilo čestné prehlásenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@jakubkoadamko a ako ma vyzerat cestne prehlasenie? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim ze sa to líši pri každom stav úrade ... Jedny písali tak jedny tak ... Tak som si zavolala a pani povedala ze im cestné nestačí s musí byt doklad zo skládky ...
Odpovedať
čestne prehlasujem, že s odpadom som naložila v zmysle zákona o odpadoch - tak mi to nadiktovala teta na stavebnom úrade...takže skús sa obrátiť na nich, čo ti povedia...suseda ku kolaudácii doložila papier, ktorý jej bez problémov vydali v Brantneri (majú u nás na starosti odpad). Prišla, povedala, že potrebuje papier ku kolaudácii o tom, čo urobila s odpadom a tam jej to bez problémov vydali. Takže sa skús obrátiť na stavebný úrad ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme kolaudovali cca 2 mesiace dozadu a taktiež im nestačilo čestné prehlásenie, ktoré som tete dával do ruky pri kolaudácii. Povedala, že toto si musím poriešiť so životným prostredím, že tam odovzdávam papiere o nakladaní s odpadom a oni pošlú na stavebný úrad, že je všetko OK. Takže som to musel riešiť cez životné prostredie a samozrejme ani im nestačilo čestné prehlásenie, potrebovali doklad o vyvezení odpadu.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) @jakubkoadamko ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@lucka_d A ked ste stavebny odpad vyuzili do terasy - zdokladovali ste to fotkami alebo tiez prehlasim?
Odpovedať
Kto kolaudoval v okoli TT, aj tu treba taketo potvrdenie?
Odpovedať
@durisovajana1 Len prehlasenim, keby chceli aj fotky tak sme ich mali nachystane ;-)
Odpovedať
Joj kiežby to aj nám tak vyšlo, tu na Myjave že sú s tým problémy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?