Postup pri zámene pozemkov so slovenským pozemkovým fondom

Ako a kde začať, kam napísať žiadosť a či s tým má niekto skúsenosti. (koľko trvá vybavenie a či je vôbec SPF ochotný vymieňať pozemky)
Odpovedať
Hlavne opatrne. :-.
Odpovedať
neberte moje rady uplne za 100% ale - SPF je vraj teraz ochotne pristupit max. tak na realnu delbu - cize ak mate na pozemku podiel a zvysok je v sprave spf tak sudnou cestou si dat vyclenit podiel - samozrejme tak aby na ten zvysok ostal pristup. (nemam ale uplne overene, mozno by aj predali, zamenili) no a najlepsie je zajt na prislusny urad SPF a popytat sa priamo tam. aku ziadost? komu ju poslat? ..... http://www.pozfond.sk/web_kontakty/hl...
Odpovedať
Posielali sme žiadosť o zámenu pozemkov na SPF. Na výmenu sme ponúkli niekoľko hektárov - cca 20 (orná pôda) A od SPF sme chceli 5 árový pozemok (trvalé trávne porasty) Žiaľ, prišla už odpoveď zo SPF - výmena nie je pre nich výhodná. :( Dali sme ešte odvolanie - tak uvidíme, či a čo odpíšu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@miamik ahoj, ubehlo pár rokov... zaujíma ma, ako ste vtedy dopadli s tou vvýmenou? Podarilo sa?
Odpovedať
@mia1111 žiaľ s SPF sme sa nedohodli..davali sme aj odvolania..potom sme pozemok chceli aj kúpiť. . No neboli ochotní sa nijako dohodnúť a nakoniec sme sa vykašľali na to! Žiaľ pokiaľ nie ste nejaký priamy známy konkr.riaditeľa SPF, nemáte šancu. . .
Odpovedať
Profilova fotka
@miamik no to ma mrzí....takže asi naozaj nie je šanca ani u nás... každopádne ďakujem za info, asi si ušetríme nervy radšej...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?