Môžme skolaudovať dom skôr ako príjazdovú cestu?

Profilova fotka
Rád by som sa spýtal či je možné kolaudovať dom pred tým ako sa skolauduje príjazdová cesta napriek tomu, ak je v stavebnom povolení podmienka najskôr skolaudovať príjazdovú cestu. Je totiž možnosť písomným čestným vyhlásením sa zaviazať k tomu že sa do určitej doby cesta skolauduje, až po kolaudácii domu a tým by sa tá podmienka obišla. A akú má právnu váhu takéto čestné vyhlásenie. Bomber
Odpovedať
Podľa mna je to natoľko specificka vec, že ti dajú jasnú odpoved len na stavebnom úrade. Vo všeobecnosti však podľa správneho poriadku je možné pripustiť cestné prehlasenie ako dôkaz, v tvojom prípade teda teoreticky je možné použit tento dôkaz, avšak je len na posúdení a voľnej uvahe úradu, či tento dôkaz vezme ako relevantny.
Odpovedať
presne ako pise lucia, toto ti tu nik nepovie,len SU pod ktory spadas, mozno ti vie dat vynimku starosta obce. my sme najskor kolaudovali cestu a IS az potom dom.
Odpovedať
Profilova fotka
nas SU nechce dovolit, trvá na kolaudácií cesty a IS a potom skolauduje dom, ale poznam obec kde to funguje aj opacne - je to nespravodlivé!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?