Môžeme stavať bez wc - kadibúdky na pozemku?

ahojte v maji začneme so stavbou domu , je treba na pozemku postaviť kadibudku ??? Vraj bez toho nemožeme ani začať ????? =-)
Odpovedať
:-D ako keby som počula svokra ten nám to tiež prizvukuje :-D takže asi áno :-|
Odpovedať
no a kde budu robotnici vykonavat svoju potrebu? ;-) :-D mne to bolo tiez naramne smiesne ked moj manzel dosiel domov s tym ze aha co som dnes vyrobil..a ukazal mi foto kadibudky...a dal si aj tu namahu ze do dvierok vyrezal srdiecko :-D
Odpovedať
Urcite postavte. Najest sa da aj v strede pola, ale su veci, ktore clovek robi radsej bez spolocnosti :-D A navyse ked nebudete mat kadibudku, tak vam robotnici budu mocit kade-tade (skusenost suseda: robotnici mu chodili curat do rohu obyvacky pocas stadia hrubej stavby. dalo mu dost roboty zbavit sa toho zapachu). Po skonceni stavby staci zasypat vapnom a zahrabat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ti poradili. To je prva vec, ktoru by ste mali spravit. Robotnici tam budu niekedy aj 10 hodin a to je dlhy cas. A ver tomu, ze aj vy sami ju nie raz vyuzijete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme stavali tiez latrinku najskor. zisla sa uz aj nam :-) ale nemame robotnikov, staviame sami, ale tak bratranci, bratia nam chodia pomahat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa to riesit aj suchym wc (toi-toi)
Odpovedať
u nás tiež na tom trval svokor.. tak sa manžel do toho pustil a ešte menšie úpravy a je hotová :-D
Odpovedať
to bolo prve co si nasi chlapi postavili...akurat som bola smutna ze mi nespravili srdiecko :-o :-D my sme stavali uprostred pola a prvy, takze by chudaci mali dost tazke spravit potrebu za stromom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My kadibudku nemáme a majstri ju od nás ani nežiadali. Tak neviem. A v obývačke potrebu isto nevykonávali, ani nikde inde v dome :-D to som si istá.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kadibudku mali a chvalabohum ze to tak bolo.,..... ked sme ju zrusili a robili sa uz len vnutorne prace, ale WC este neslo, tak teda sakramentsky chybala..aj nam, aj majstrom.... celú jar a leto posledne az do nastahovania... miestami to bolo vesele... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kadibúdku nemali ... a tí čo nám stavali fakt netuším kam chodili :-D :-D lebo dookola je ešte pole ...
Odpovedať
Profilova fotka
kadibudku jsme nemeli,.. nemame.. vsichni chodili vykonavat svoji potrebu k "budoucim sousedum" :-D je to zatim jeste zarostle pole... ale kdybychom staveli v jiz hotovem satelitu, tak kadibudku udelame
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme kadibudku mali hneď na začiatku stavby...Nám ju postavil svokor :-) Ale je to fakt dobrá vec...Svokrovci síce bývajú asi 5-6 domov ďalej, ale trepať sa stále tam a nazad...Myslím si, že je potrebná hneď na začiatku stavby ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?