List vlastníctva na právne úkony

Profilova fotka
ahojte, ako to chodi na KÚ ak potrebujem zísakť LV a katasrálnu mapu na právne úkony. Ide konkrétne o KÚ Senec. Je potrebené vopred vyplniť žiadosť, kúpiť kolky, alebo to všetko vybavím na mieste? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
janka, na KU v Senci sme chodili minule leto aj my, ked sme vybavovali stavebne povolenie. Nevyplnas ziadost, iba sa postavis do rady, ktora byva dost velka a ked sa dostanes na radu, vnutri tej tete povies ze chces vypis z LV na pravne ukony a das jej 250 Sk kolok. Ak potrebujes este dalsi LV na pravne ukony, tam sa plati uz len 100 sk kolok. Tak isti je to aj s vypisom z katastralnej mapy. Urobia Ti to na pockanie. Uz aj hodinu pred otvorenim tam cakaju ludia, ale mozno sa to medzicasom zlepsilo. Kolky si mozes kupit aj hore na poschodi, ja som si ale vzdy uz doniesla so sebou. Neviem teraz cislo dveri na tie LV a katastralne mapy, ale je to na konci chodby na prizemi doprava a tam zase na konci chodby.
Odpovedať
Profilova fotka
Tinyleaf, dakujem velmi pekne. Zajtra sa tam chystam, tak snad sa zlepsili. Budem potrebovat nejaku zmluvu, alebo si mozem vypytak akykolvek LV. pochopila som spravne, ze za prvy LV na pravne ukony sa plati 250,- SKK a ostatne uz stoja iba 100,- SKK??
Odpovedať
Profilova fotka
ano jaka, presne tak, ak potrebujes napriklad 2 alebo viac LV na pravne ukony, za ten prvy zaplatis 250 Sk kolok a za kazdy dalsi iba 100 Sk kolok. Samozrejme v pripade ze to vybavujes naraz, keby si tie dalsie chcela v iny den, zase platis 250 sk. Nepotrebujes ziadnu zmluvu, povies iba cislo LV, dokonca to nemusi byt ani Tvoj LV, mozes si vyziadat hocikoho. Ak chces LV, ktory nie je na pravne ukony, za ten sa plati iba 100 sk kolok.
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj, senec :-o zober si rovno dovolenku z práce :-D ale nie, teraz po novom by to už malo byť lepšie a ako píše tiny, prvý je za 250 a kadžý ďalší, ak to vyberáš naraz je za 100
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak som to dnes absolvovala a bolo to celkom v pohode. Bola som ta skoro rano a mala som poradove cislo 5, t.j. o pol 9 som uz bola vybavena :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?