Kto môže potvrdiť atest o nepriepustnosti žumpy?

Ahojte, c hcem sa spýtať, ak sme si sami vybudovali nepriepustnú žumpu, kto mi vystavý potvrdenie o atestácii, resp. kto môže byť na takomto tlačive podpísaný, aby mi to prešlo cez kolaudáciu. Prípadne čo všetko je ešte treba k takejto žumpe. Kto má skúsenosť?
Odpovedať
Profilova fotka
co ja viem, tak stavebny dozor podpisuje a posiela sa potvrdenie na OU...prípadne si mozes zavolat firmu, ktora to robi alebo kupit prefabrikat s certifikatom (ale pises, ze ste si robili sami) - ja som sa vela ocitala tu: http://www.e-filip.sk/default.aspx?Co... je tam aj vzor, ak ti to potvrdzuje stav.dozor.... 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ja by som potrebovala stiahnuť certifikát na žumpu poradí mi niekto kde to mám hladať na internete lebo to neviem nájsť kôli kolaudácií diky
Odpovedať
Certifikat ti ma dat firma, kde si ju kupila. Predpokladam, ze nemas ziadny a teraz zhanas hocijaky papier kvoli uradom...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ak ste si robili žumpu sami, existuje tiež možnosť osloviť znalca v odbore čistota vôd, alebo pozemné stavby s tým, že znalec vyhotoví posudok o splnení požiadaviek na žumpu podľa STN 75 0905. V tomto prípade je znalec oprávnený aj vykonať potrebné merania.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?