Komunálny odpad a nemiestne sa správajúci starosta

Dobrý deň, chcem sa spýtať na Váš názor v tomto probléme. Postavili sme dom, teraz sa kolaudovalo, chcela som si sem dať trvalý pobyt a potom by mi obec dala nálepku na odpadovú nádobu na kom. odpad. Kúpila som si teda plastovú čiernu odpadovú nádobu. V dedine cca jedna polovica ľudí má plastové, tie na kolieslach a polovica klasické kovové. Plastovú nádobu som mala pred domom, smietiari robili zvoz odpadu a moju nádobu ktorá nemala ešte nálepku nemali ani chytať, avšak nechtiac ju nejaký spôsobom poškodili, celá spodná časť sa rozbila. Postupovali seriozne a nechali mi lístok s číslom, kde mám zavolať. Bez problémov mi spoločnosť chcela vymeniť nádobu za novú, kedže mi túto poškodli. Dostalo sa to do uší staorstovi obce, a ten mi zatelefonoval s takým krikom na mňa, že nikdy nedovolí aby mi nádobu smetieri vymenili a že ak mi ju vymenia tak s nimi rozviaže zmluvu. On na mňa tak kričal, že som ešte stále v šoku z toho. A odovodnil to tým, že si mám do týždna prísť kúpiť kovovú nádobu od obce. No ja kovovú nádobu nechcem a nerozumiem, ako ma môže do niečoho podobného nútiť, ak ak množstvo domov v obci má práve tú plastovú nádobu, torú mi rozbili. Spoločnosť čo odnáša odpad sa mi bojí nádobu vymeniť a napísali mi že to starosta zatrhol. Kde sa dá sťažovať? Starosta má veľmi zlé meno, je to agresívny človek, bol v správach, vybuchlo mi auto pre obecným úradom. Mňa nenávidí od kedy som vybavovala stavebné povolenie, bojím sa chodiť na úrad, pretože vždy začne po mne kričať. Vždy si niečo nájde, napr. predala som časť z môjho pozemku a kričal po mne, že som mu tým narobila robotu.....
Odpovedať
1
2
@kam72 Markiza a Joj. Vecerne spravy. Bol tam uz raz, ako pises, tak sa mu evidentne zacnelo...
Odpovedať
Profilova fotka
@kam72 obec ti nemoze prikazovat aku nadobu si mas zaobstarat a uz vobec nie od koho. Typ nadoby ti mozu predpisat "smetiari". Dokonca mam dojem, ze obec je povinna ti nadobu zabezpecit zadarmo, ale nie som si s tym isty, ci nie len na separovany zber. Daj si to cele potvrdit pisomne a potom sa treba obratit na vyssiu instituciu a mozno aj nejaka telka sa chyti. Smetiari sa nemaju coho bat, pochybujem, ze starosta ma na vyber a aj keby s nimi rozviazal zmluvu, pravnik ho roztrha v zuboch. Idu volby treba to vyuzit :)
Odpovedať
Ak ste si prvu nadobu kupili tak starostu je do toho nic. Vtedy preco po vas nekrical? :) Kludne nech vam ju vymenia. Jedin ze by Vam starosta DAL novu nadobu, nie predal. Vas abola poskodena a vy v podstate ziadate nahradu skody.
Odpovedať
Profilova fotka
Neprimeraný nátlak= zneužite právomoci verejného činiteľa. Tak ako vás nemôže osočovať, alebo na vás hulákať niekto neznámi na ulici , nemôže ani verejný činiteľ. Smetiak je váš majetok. Nie obecný.Právny vzťah je vás a smetiarskej firmy .
Odpovedať
smetiak je váš, je vaša vec aký máte a odkoho máte. Na starostu sa vykašlite, zjavne mu dochádza že má za sebou už posledné volebné obdobie :D a ešte jedna vec ma napadla, ak by "rozviazal zmluvu" so smetiarmi, kto bude celej obce odvážať odpad? sú to drísty a takýto ľudia nemajú čo robiť na takých postoch.
Odpovedať
@mesarosanton napísala som to TV. Viete ja sa bojím aj chodiť na úrad, pretože vždy je veľmi nepríjemný ku mne. Od začiatku tomu nerozumiem, čo má proti mne. Včerajší telefónát od neho ma priam šokoval. Ešte teraz sa trasiem ako po mne kričal a vyhrážal sa a že mi dáva týždeň teda 7 dní aby som si kúpila smetnú nádobu od neho.
Odpovedať
@stefanl ved mne je jedno že či rozviaže tú zmluvu, len smetiari sa teraz boja nahradiť mi tú nádobu
Odpovedať
zistila som dokonca že ako starosta má platný živnostenský list a podniká a na stránke svojho podnikania uvádza telefónne číslo obecného úradu
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas muza co by mu dal po pysku?? Urobit to mojej zene tak ver ze by ho pästovka neminula
Odpovedať
@wolodymyr ved to je to, on si to dovoluje do mňa pretože som sama s dvomi deťmi
Odpovedať
@wolodymyr treba fackat, nevybijes mu zuby a lekar mu nic nezisti 8-)
Odpovedať
@kam72 kazdy ma svojho nadriadeneho, tak treba sa tam obratit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rkorba tuším nemá ani 1 zub. Inak ľudia hovoria že každý deň sedí v kasíne pri tých automatoch
Odpovedať
@rkorba nevieš kto je nadriadený starostovi? Hľadám to práve, že by prokurátor?
Odpovedať
napísala som do Markízy, ak sa mi ozvú a bude to v TV napíšem Vám. Dakujem za podporu
Odpovedať
tomuto sa hovorí šikana starostom, napísal mi predvolanie na 10h kedy pracujem a odmieta iný termín že inak mi dá pokutu
Odpovedať
tu len media pomôžu to je daky idi..
Odpovedať
@vrajmantak je to hrozné ak človek pracuje a je samozivtel a on ma predvoláva na hlúposti a najma aby tam po mne krical a ak neprídem vyhráža sa pokutou. Pred chvílou mi dal doručiť predvolanie zamesnankynou.
Odpovedať
to si zvišuje ego
Odpovedať
Tento prípad ma celkom zaujal. Som zvedavá ako to dopadne.
Odpovedať
a nemáš nejakého dobrého známeho, myslím chlapa, čo by tam s Tebou šiel, aby mu spadol hrebienok, nie aby ho bol, len ako vizuálna podpora... podaktorí chlapi sú žiaľ taký voči ženám, žiadna úcta, rešpekt... smutné.... u nás bol taký zástupca - pikolík starostu, no strach a hrúza, zvyšoval si tiež ego na ženách, už tam chvalabohu nie je
Odpovedať
@kam72 a aka ze je to dedina, ak mozes napisat? Nech vieme, kde taky debil uraduje...
Odpovedať
@kam72 komunikuj s nim pisomne a vobec tam nechod, alebo ako bolo spomenute chod tam, ale za pritomnosti policie, ze sa bojis o svoj zivot.
Odpovedať
@kam72 zober so sebou na to prejednavanie neexistujúceho priestupku niekoho, kto ti bude svedcit. Najlepsi by bol advokata, ale na toho asi peniaze vyhadzovat nebudes. Zavolaj do markizy, ze ci s tebou neposlu stab. Sice c.h.u(ma)ja to vytoci este viac, ale nech si namysli, ze vasa obec je jeho pašalik. Ozaj, idu volby. Kandiduje? Ma nejakých schopných protikandidatov? Lebo toto je sanca ako ho vymenit. A este podanie na prokuraturu ohladom podnikania.
Odpovedať
@fefe123 no, je to uz par desiatok odkedy natocili Pasla kone na betone, ale zial stale plati: Nemas chlopa, nemas pravdy... Takých tajtrlikov zakomplexovaných by som vesala. Za gule a do prievanu :-p
Odpovedať
to uz co sa deje... komunikuj vyhradne za pritomnosti dalsej osoby ktora pride s tebou,idealne nejaky dobre stavany chlap :-p alebo iba pisomne. drzim palce
Odpovedať
Ešte ma napadla možnosť, dať to na prerokovanie zastupiteľstvu. Nech sa tam pred všetkými ukáže aký je to chlap, keď nie je sám v miestnosti. Normálne tam choď keď bude zvolané zastupiteľstvo - a na konci je miesto na otázky obyvateľov.
Odpovedať
@kam72 a to predvolanie ti dal na aku temu? A co spravi, ak si nekupiš tu nadobu do 7 dni? :-) Zaujimala by ma sakncia za nesplnenie.
Odpovedať
jo a rozhovory s nim si nahravaj.kazdy jeden,vzdy
Odpovedať
@kam72 ...napíš ospravedlnenie, že sa nemôžeš dostaviť na pojednávanie, aby ti nemohol dať pokutu, ale predpokladám, že ďalšie bude na rovnako nevhodný termín.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?