Kolaudácia + projekt požiarnej bezpečnosti

Caute, Vo vyjadreni hasicov k stavebnemu konaniu sa pise, ze pri kolaudacii budu chciet predlozit nimi overenu projektovu dokumentaciu stavby... ale ja nic take neviem najst, pozrel som vsetky pare projektu a nikde nie je peciatka hasicov :/ Nejaka rada prosim co s tym? Hasicom som este neskusal volat.
Odpovedať
Profilova fotka
@matus_pt najskôr im ju musíte predložiť
Odpovedať
@jan45 vsak ja som im projekt poziarnej ochrany predlozil ku stavebnemu konaniu. Aj sa mi k tomu vyjadrili listom .. tipujem, ze vtedy mi vratili aj opeciatkovany projekt, len ja ho neviem najst...
Odpovedať
Profilova fotka
@matus_pt pochybujem, že bol opečiatkovaný, RD bežne je 1 požiarny celok a niekde sa k tomu ani nevyjadrujú
Odpovedať
Ak by niekoho zaujimalo ... poziarnik to nakoniec zvladol to aj bez nimi opeciatkovaneho projektu a dal priamo zapis do zapisnice ze suhlasia s kolaudaciu. Kazdopadne mi poziarnik odporucil, aby som si nimi opeciatkovany projekt zohnal - napriklad znovu ich poziadal o stanovisko, ze sa mi to moze do buducnosti zist. Este doplnim, ze nas RD ma 2NP s plochou strechou, takze podla definicie to nie je jednoducha stavba. Predpokladam, ze toto bol dovod, preco stavebny urad vyzadoval vyjadrenie poziarnikov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?