Kde nám priradia ulicu k domu po dokončení?

Profilova fotka
Staviame v Senci a nie že by sme už dokončovali, ale kvôli alarmu sme začali riešiť pripojenie pevnej linky. Problém je že nemáme ešte ani názov ulice ani číslo ani nič. Takže vlastne neexistujeme. Poradí mi niekto kam sa mám obrátiť, či nám priradia nejaký ten uličný názov, ako to bude s prípojením na všetky média keď dostaviame....... :-. :-.
Odpovedať
No na nejakej adrese musite fungovat uz pri stavebnom povoleni. U nas je to riesene cislom parcely. Add alarm moze fungovat aj na simkartu. Ulicu urcil aj schvaloval miestny urad.
Odpovedať
Profilova fotka
to číslo parceli máme, len je to trochu komplikovanejšie, keď nám napríklad majú doviesť nejaký materiál na stavbu, podľa čísla parceli nás nenájde. už som obvolala aj mestny úraz, zastupiteľstvo vraj na prvý raz neschválilo názov ulice, tak teraz budú zasadať až niekedy v septembri. ja neviem čo s tým robia také caviky. A čo sa týka toho alarmu, tak sme kúpili žial ovládaciu jednotku ktorá sa hlási cez pevnú linku, tá na gsm stála 12 tisíc. tak sme chceli trošku ušetriť. no dúfam že sa niekam pohneme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?