Kataster - elektronická schránka

Mate skusenosti s podavanim ziadosti cez elektronicku schranku? Ja som menila priezvisko, pisala som tam pred 2 mesiacmi, prisla mi dorucenka a nic viac. Postupovala som podla postupu: https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-s... Podarilo sa to niekomu, alebo radsej mam zajst na kataster osobne? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som toho nazoru, ze by to malo cele setrit cas ale pritom je to naopak. Lebo fakt niektore tie formulare trva vyplnit celu vecnost a nakoniec sa vo vacsine pripadov stane, ze tam clovek aj tak musi ist aj osobne. Ja som skusla cez to nieco vybavit iba raz a stacilo mi. Ak to bolo uz pred dvoma mesiacmi tak by som tam radsej isla, aj ked si to tam budes musiet odstat so svatou trpezlivostou, vybavis to skor ako takto a vyhnes sa zbytocnym problemom v buducnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Človek alebo firma, ktorá zriaďovala túto stránku na super mega ultra rýchlu komunikáciu s vrchnosťou štátu a ostatnými inštitúciami si z nás iba urobila dobrý deň. Poznám xy ľudí, ktorí sa pokúšali si cez toto vybaviť nejaké veci a nakoniec to aj tak skončilo tak, že si tie úrady museli pobehať, z toho sa človek jednoducho nevysomári ako chcel. Ak ti môžem poradiť tak choď pekne na ten kataster a vybav to všetko osobne lebo pri tomto zbytočne prídeš o nervy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?