Je možné kolaudovať dom aj bez hotového oplotenia?

V stavebnom povoleni na rodinny dom mame aj oplotenie pozemku. Chcem sa spytat ci je mozne kolaudovat dom aj bez hotoveho oplotenia (zboku aj z ulice). Je za to nejaka pokuta? Moze uradnikom vadit, ze nemam plot este hotovy?
Odpovedať
Profilova fotka
@jozouu no a co tak sa spytat opatrne na stavebnom urade.. ale nemyslim ze by to niekomu vadilo... skor nedodrzane odstupy, rozmery stavby, okna... ale plot nemyslim....
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme presne tak isto kolaudovali. V stavebnom povolení je aj dom aj plot, ale plot sme nemali urobený v čase kolaudácie, ani chodníky. Problem nebol žiadny pri kolaudácii. Úradnícka to do papierov zaznacila ze nemáme plot. Ze zo zákona mame pól roka na to aby sme to dorobili, ale nikto nikto to nekontroluje. Takto nam povedala 😉
Odpovedať
@mishatt zo zákona máte pol roka, aby ste ho dorobili ? však plot nie je povinnosť mať...či to bolo myslené, že keď to máte zakreslené už v papieroch, musíte to mať aj hotové ?
Odpovedať
Profilova fotka
@amater88 ano, to ze nemáme plot urobený ale v projekte bol aj v stavebmom povolení, nam zapísali ako myslim ze nedostatky a ze mame pól roka na dokončenie a odstránenie nedostatkov. Okrem plotu ( betónový) to bola aj dlažba na terase, chodníky okolo domu. Ale ze to nikdy nikto nepríde skontrolovať. Nemajú na to ľudí.
Odpovedať
Profilova fotka
skolauduješ, aj my sme mali plot v projekte, dorobil sa neskôr
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?