Hlásenie o začatí stavby Archeologickému ústavu a Pamiatkovému úradu

Profilova fotka
Môžete mi prosím vas poradiť či naozaj treba hlasiť začatie stavby Archeolog.ustavu-SAV a Pamiatk.uradu-KPU?prišlo nam stavebné povolenie a v ňom su udane tieto podmienky,že to treba nahlasiť a dokonca na Pamiatk.urad to treba hlasiť dva mesiace dopredu pred začatim vykopových prac... Ešte sa vas chcem spýtať štitok stavba povolena vam vydal urad aj s pečiatkou alebo si to len vytlačime na tlačiarni a dame na stavbu?? dakujem za vaše odpovede :)
Odpovedať
@tanicka696 My sme tiez toto mali v stavebku - ze 2 tyzdne pred zacatim vykopovych prac ohlasit zacatie pamiatkovemu uradu..ale to uz v tom case, ked sme to zbadali, sme mali hotove zaklady. Tak sme oznamili, ze o dva tyzdne zacneme a dufali, ze sa nikto nepride pozriet. A neprisiel, nastastie. Ale pan zo stavbneho uradu nam vravel, ze niekedy pridu aj kopat a robit vyskum atd...ako kedy. Ale radsej poslite, lebo pokuta v zakone sa udeluje myslim za neoznamenie - ale v nasom pripade za zacatie prac, skor, aj ked sme poslali oznamenie, sa neudeluje, resp. to sme nenasli. Tak radsej poslat. Stitok na stavbu nam dal urad aj s peciatkou - vidis, a vlastne, dobre, ze sa pytas,lebo my sme ho aj zabudli zavesit :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@nina1205 :-) dakujem za rady,vidim,že som aj pomohla:) nevieš či tam stači zavolať alebo poslať mail? nooo my tiež už mame zaklady,čiže možme len dufať,že nepride nikto na kontrolu.. =-)
Odpovedať
@tanicka696 my sme to poslali normalne listom, a obalka s dorucenkou myslim, ale to som si neni ista..min. doporucene by som to poslala, aby si mala dokaz ,keyb raz nahodou, ze ste to odoslali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?