Dvaja žiadatelia pre úrady

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu pri vybavovaní rôznych povolení. S priateľkou ideme stavať dom spoločne, ten bude ale na pozemku ktorý je jej. Pred nami sú rôzne tlačivá (SPP, Vodárne, stavebný úrad..) ktoré je potrebné vypísať. Tu je otázka, či uvádzať mená oboch žiadateľov alebo to písať len na jedného z nás. Ideálne by bolo vypísať asi mená oboch, len ci je to bežná prax alebo sa to v takomto prípadne rieši iným spôsobom. Ďakujem za rady
Odpovedať
pozemok bude jej , ale stavebné bude na vás oboch, tak udávať obidve mená
Odpovedať
My sme s manželom mali pozemok, ktorého majiteľkou som bola len ja a aj vsetky papiere išli len na mňa, načo to komplikovať.... Pri kolaudacii sa dom napíše na oboch.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica no neviem či sa napíše na oboch? my sme teraz koloudovali a na koho je vydané povolenie na toho je aj kolaudácia my sme mali povolenie na oboch a kolaudaciu sme chceli len namňa ale to sa nedá tak neviem či naopak sa to da
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/zmlu...
Odpovedať
@daol pani na stavebnom úrade povedala, že to tak bude, pred mesiacom sme sa pýtali
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica možno tak ako vy sa to da ale ak je všetko nadvoch kolaudacia nemôže byť len na jedného
Odpovedať
Profilova fotka
Akože nechcem malovať čerta na stenu ako sa hovorí.Ale čo ak sa povadíte ešte počas stavby rozvediete ešte pred tou kolaudáciou?No lebo aj také sa stáva.Alebo nedajbože nejaká nehoda,smrť.Ja by som dala hneď od začiatku oboch na všetky papiere.
Odpovedať
@kuratko22222 ak nie Su manželia, určite by som to dala na obidvoch, pri manželstve je to iné
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica jaj,on napísal s priateľkou,som si ani nevšimla.No tak to už úplne,ak nie su ešte manželia,na oboch,nie je očom potom. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?