Dá sa prideliť súpisné číslo na rozostavanú stavbu?

chcem sa opýtať či sa dá prideliť súpisné číslo pri rozostavanej stavbe respetkíve zatiaľ sú iba základy domu,alebo je to možné až keď bude stavba dokončená?vopred ďakujem za vaše skúsenosti :-)
Odpovedať
U nás v dedine sa to vopred nedá. Pre pridelenie súpisného čísla je nutné kladné kolaudačné rozhodnutie a zápis v katastri...aj keď čítala som tu, že v niektorých obciach to možné je..tak asi bude najlepšie, keď sa opýtaš priamo na vašom úrade.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial viem, k supisnemu cislu je nutna kolaudacia.
Odpovedať
Je k tomu nutná koladácia!
Odpovedať
Profilova fotka
musiš mat skolaudovane aby si mala pridelene supisne čislo,potrebuješ mat kolaudačne rozhodnutie a stym ist na urad...ako piše kampor...my sme to nedavno riešili
Odpovedať
tak toto si snad nedovoli ziadny uradnicek ani na najodlahlejsej samote u lesa... to by bola aka haluz by som chcel spoznat toho diletanta ktory by dal uradneho barana na takýto pamflet :) to snad ani v tom najhorsom sne sa neda.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
§ 2c - 369/1990 Zb. Číslovanie stavieb (1) Obec určuje stavbám súpisné číslo a orientačné číslo, vedie evidenciu súpisných čísiel a evidenciu orientačných čísiel a udržiava ju v súlade so skutočným stavom. (2) Na označovanie stavieb súpisný mi číslami obstaráva obec na vlastné náklady tabuľky rovnakého vzoru. Obec môže rozhodnúť o označovaní stavieb orientačnými číslami na tabuľkách rovnakého vzoru. (3) Na účely prevodu vlastníctva k stavbe a poistenia stavby môže obec určiť stavebníkovi súpisné číslo a orientačné číslo aj bez kolaudačného rozhodnutia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?