Čo všetko ste písali do stavebného denníka?

Chcem sa spytat co vsetko ste si pisali do stavebneho dennika co staviate svojpomocne a uz mate skolaudovany domcek, popripade co vam tam chybalo pri kolaudacii? co vsetko sa pise pri svojpomocnej vystavbe, nechcem nic zabudnut. Dakujem krasne.
Odpovedať
Keď sa robí na stavbe, tak sa zapíše do denníka : Dátum,hodina, teplota vzduchu, počet robotníkov a zapíše sa v krátkosti čo sa na stavbe robilo, aký materiál sa doviezol, riešenie prípadných problémov uviesť do stavebného denníka. Zakresľujú sa do neho zmeny atď.
Odpovedať
Profilova fotka
lucka hlavne si tam pis co sa spravilo - presne kolko hodin to trvalo a kto tam vsetko bol. a este - taka osobna skusenost - pokial budes varit robotnikom na stavbe, pis si kolko ta to stalo /nakup, odhad casu a energii/. ja som si nepisala, teta ano. a teta si to spocitala a za mesiac to bolo cca 500 eur. ono sa to nezda, ale o to menej by som zaplatila robotnikom.
Odpovedať
dakujem Vam babenky :-), pocet robotnikov? aj ked robime svojpomocne? teda mam zapisat napr. ze sme tam dvaja? a treba tam kreslit aj zmeny, teda aj ked sa posunie okno a tak? no lebo ja tam pisem, datum a co sa robi, pouzity material a teplota to je vsetko. no vydavky, aj stravu si pisem zvlast do inej pisanky to mam stavebne uctovnictvo :-))))))))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, zakúpila som si originálny stavebný denník v papierníctve. Ja si do denníka zapisujem aké bolo počasie - koľko bolo stupňov, počet pracovníkov, prac. doba - odkedy dokedy sme pracovali a postup prác, t.j. čo sme všetko porobili od rána do večera. Tiež si zapisujem spotrebovaný materiál, napr. koľko betónu išlo do základov, do tvárníc, na deku, koľko karirohoží išlo na deku, atď. Mám ten originál denníka a na začiatku zošita sú tabuľky. Neviem čo tam mám vypisovať a či tam vôbec treba dačo vypísať. Čo by som ešte mohla písať do denníka? Poraďte mi prosím Vás. Zatiaľ si to všetko píšem nanečisto, ale už by som to chcela naostro prepísať, so všetkým, čo tam treba uviesť. Ďakujem :)
Odpovedať
dokonca aj to aké bolo počasie? tak neviem my osobne sme do denníka písali hlavne kedy prichádzali a kedy odchádzali chlapi, respektíve koľko hodín a kedy pracovali. Potom samozrejme čo sa robilo, koľko materiálu sa minulo, pripomienky, návrhy, v prípade zmeny poznámky a podobne somariny. Najlepšie všetko to, čo by sa ti mohlo v budúcnosti zísť.
Odpovedať
:)) asi by som hom mal zalozit a napisat tam aspon datum stahovania:)) hadam ho pri kolaudacii nebude treba :)).... ale znie to dobre taky dennicek..:))
Odpovedať
mderer, stavebny dennik sa vacsinou doklada ku kolaudacii. samozrejme zalezi od stavebneho uradu. v malej dedine ho odo mna nepytali, ale vo vacsich a v mestach sa kopie doklady k ostatnym podkladom, ktore su potrebne ku kolaudacii
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?