Čo potrebujem na podanie dane z nehnuteľností?

Profilova fotka
ahojte, chcem sa spýtať čo všetko treba na podanie daní z nehnuteľností? priatel ma požiadal aby som o tom pozisťovala, lebo je teraz mimo domova, a ja sa v tom nevyznám. Viem len že potrebný fomulár nám dajú na mestskom úrade... potrebujeme aj kúpnopredajnú zmluvu na vypísanie? počula som že aj LV, ten je v kupnopredajnej zmluve či si treba ísť pre výpis... dajte ma do poriadku čovšetko potrebujem a či to je ťažké vypísať, lebo som z toho zmätená a dneska posledný deň :-| dakujem
Odpovedať
@simi906 ahoj, ja som podavala danove za nehnutelnost v pondelok a chceli odomna len vyplnit tlacivo (kazdy typ pozemku na jednu stranu) a kopiu listu vlastnictva, stacila vytlacena z katasterportalu. :) Kupnu zmluvu som mala so sebou, ale tu nechceli. :)
Odpovedať
Staci vytlaceny LV z internetu alebo aj ak ti doma ostal daky starsi, netreba hned utekat na kataster. a tety su tam mile, pomozu vypisat. Bola som tam minuly rok aj tento a stacilo to.
Odpovedať
Profilova fotka
LV ak mas iba byt, ak dom, ja som mala LV aj znalecky posudok, lebo sa tam rozlisuje zastavana plocha a pozemok kolko je m2 ...
Odpovedať
LV a geometricky plan
Odpovedať
odo mňa chceli len aby som písala, čo diktovali :D mala som ale so sebou LV z katasterportalu vytlačený a kópiu zmluvy. nechceli nič. teta už mala prichystané všetky nové bytovky a len si ma vyhladala a diktovala čo kde písať. vybavená som bola za minútku.
Odpovedať
Profilova fotka
Prave som prisiel z uradu, nechceli ani LV ani nic ine, len som vypisal tlaciva a bolo. M2 zastavanej plochy, spevnenych ploch a trvalo travnatych ploch.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?