Chyba v návrhu na vklad a v KZ

Profilova fotka
Ahojte, poprosím vás o radu. Predali sme byt. Z katastra nám dnes prišlo, že prerušuje konanie, nakoľko máme chybne napísané v návrhu na vklad a v kúpnej zmluve - podielové spoluvlastníctvo manželov a má byť bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Vyzývajú nás aby sme opravu nedostatkov vykonali dodatkom ku zmluve. Dodatok k zmluve už mám napísaný, ale ide mi o ten návrh na vklad, kde je taktiež chyba. Mám napísať dodatok aj k návrhu, alebo napísať nový návrh na vklad? Ak napíšem nový návrh na vklad, tak budem asi platiť nanovo poplatok nie? A na dodatku ku zmluve musia byť asi znovu overené naše podpisy? Ak máte skúsenosť, alebo ovládate tieto veci, prosím poraďte.
Odpovedať
Ahoj,riesili sme podobny problem,treba dodatkom ku zmlive opravit Kz, iba kde to chyba dat tam,ze vsetky ostatne clanky sa nemenia a to iste treba urobit s navrhom na vklad,dodatok k navrhu na vklad,pouzi to iste cislo navrhu,opravit co tam chyba a tiez spomenut,ze sa nic ine nemeni. Nebudes platit dalsi poplatok.
Odpovedať
A ano treba znova overit podpisy... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zana12 ďakujem za reakciu ......dodatok som urobila aj ku KZ aj k návrhu .......vzory som si pozrela na nete.....dúfam, že to bude takto OK.....v piatok ideme overiť podpisy a hneď to zanesiem na kataster :-D pekný deň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?