Ako začať vybavovať elektrárne k stavebnému povoleniu?

na pozemku máme zavedenú elektrinu s odberom akoby na viničný domček, teraz tam chceme stavať bungalov s elektrickým kúrením, a z iného stlpa by mala byť elektrina potiahnutá ako začat alebo čo robiť dakujem za skoré reakcie.
Odpovedať
Najprv treba podat ziadost o pripojenie zariadenia do distribucnej sustavy. K ziadosti prilozis kopiu katastralnej mapy s vyznacenim miesta vystavby. Elektrarne ti daju technicke podmienky na pripojenie noveho odberneho miesta. Na zaklade tohto sa spracuje projektova dokumentacia NN pripojky. Ked budes mat hotovy projekt, tak podas ziadost o vyjadrenie k projektovej dokumentacii. Neskor dojde k samotnej realizacii pripojky, potom poriesis zmluvu o pripojeni do distribucnej siete a nakoniec uzatvoris zmluvu o dodavke s vybranym dodavatelm elektriny. Prajem pevne nervy a trpezlivost ;-)
Odpovedať
V prvom rade si zisti na elektrarnach,ci dostanes povolenie na elektricke kurenie na tom pozemku,moze sa stat ze ti ho tam nedju. Na nasej ulici sme pred par rokmi boli posledni komu ho dali. Dom stavaj s uz urobenej pripojky, bude to lacnejsie, lebo na zac. ti daju stavebny prud a ten je drahy, normalny tarif ti daju az po skolaudovani domu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?