Aké papiere máme vybaviť na prerábku podkrovia?

Profilova fotka
Ahojte, chystáme sa prerobiť neobývané podkrovie na byt...nebudeme robiť žiadne úpravy so strechou, len osadíme nejaké strešné okná navyše+ prerobenie vnútra (priečky, podlahy atď.). Stavbu ideme robiť svojpomocne. Čo treba oznámiť na stavebnom úrade? Stačí poslač nejaké oznámenie o drobnej stavbe alebo musím´žiadať stavebné povolenie? Aké dokumenty treba priložiť? ďakujem za reakcie :-)
Odpovedať
ahojky, tak na toto isté sa chystáme aj my. už si zistila co je potrebné? Skoda ze nikto nereaguje mna aby to tiez velmi zaujímalo. dakujem za info
Odpovedať
@betka81 Je tazke na toto jednoznacne odpovedat, lebo kazdy stavebny urad sa k tomu moze postavit inak. Najbeznejsie sa to riesi iba cez ohlasenie drobnej stavby.
Odpovedať
tak keby to slo len cez ohlasenie drobnej stavby tak to by bolo super....vednikto nemusi vediet co sa tam bude diat pod tou strechou aj ked to bude kazdemu jasne sak na co by sa na poval davali stresne okna.....diky za info pojdem zistit asi najlepsie na obecny urad....zavisi asi aj od cloveka na ktoreho clovek natrafi :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?