Z čeho máme smrad v myčce?

Profilova fotka
Ahojte, uz jsme zoufali, rok mame mycku whirpool, ze zacatku vse bylo ok, po pul roce, obcas nadobi spatne umyte a smrdici¨ Uz jsme vyzkouseli 4 myci tablety, doplnujem neustale lestidlo, ktere se jednou za 2 myti otevre, coz ej tedy dost casto...sul doplnena.....vune v mycke je, cisteni mycky probiha 1xza mesic.....tak sakra kde je problem? Mate nekdo zkusensoti?Dakujem Smradek je aj po v prvnim myti po cisteni, a vzdy se stane, ze nadobi neni umyte, do mycky skadam nadobi tak, aby se vsude voda dostala...
Odpovedať
skús sa popýtať tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
cistis pravidelne filter?
Odpovedať
Profilova fotka
S cim periete? Nam raz uplne zasmradla pracka a tiez sme si nevedeli rady. Potom nam jeden poradil, aby sme prestali prat tekutymi praskami - my sme pouzivali tekuty Ariel alebo Persil. Po tyzdni smrad zmizol. Taktiez sem-tam davame ocot namiesto avivaze - dokonca to pradlo po octe ani nesmrdi.
Odpovedať
Profilova fotka
Tuto radu teda vyskusam.Perieme totiz vyhradne s tekutymi praskami a posledny mesiac zacala pracka smrdiet,ako keby v nej macka skapala.Zvlastne ale je,ze doteraz sme v nej prali v panalaku 3 roky a nic a teraz 5 mesiacoch v dome zacala posledny mesiac smrdiet.
Odpovedať
@mom3 len zakladatelka sa pytala na umyvacku riadu nie na pracku. Skus skontrolovat odpady pripadne ju vycistit na najvyssi stupen co umyvacka ma. Mozno nieco bude upchate.
Odpovedať
vysúšaj tablety z lidlu tie trojfarebné ja nedám na ne dopustiť a myjej len na 45-55c,nie na najvyššom stupni,a fakt vyborne umývajú a aj voňajú,stoja len 3,5eur a je ich tam 40ks,aj leštidlo a soľ z lidlu od W5.a EšTE PúšťAš ju každý deň?musíš pravidelne potom ten smrad može byť aj z toho ,že nie púšťaná každý deň. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre tento dovod ( smrad) vzdy neodporucam WHP umyvacku.... prilis vela ludi ma s nou teito problemy a dovodom je zle technicke riesenie ostrekovacich ramien a zachytavanie zvyskov z riadu na nich a pod.... Skus kazdopadne vycistit sitko dolne.. prip. si kup napr. v LIDL prostriedok na umyvanie umyvacky, ten pouzijes bez riadu na jeden cely cyklus.. malo by to pomoct.... Tiez sa da kupit vona do umyvacky.... Osobne nemam tento problem, mame ale Bosch umyvacku... a tabl. poouzivam W3 3v1 z Lidla a ziaden smrad nemame :-) niekedy pustam umyvacku aj raz za 2- 3 dni, podla potreby...cez vikend denne... ale nejaky smrad tam nemame ani po 2-3 dnoch... ked nie je nieco fakt že velmi spinave napr. od omacky,tak to oplachnem trochu, nez to tam dam do držiaka.... tym sa eliminuje aj zanášanie umyvacky spinou.... A samozrejme, zvysky dokladne zhrnam do smietiaka, nedavam tam take riady, kde je ryza a pod..... musia byt oskrabkane :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?