Výber práčky Bosch verzus Electrolux

Zdravím, potrebujem poradiť pri výbere práčky. Hlavné kritéria: 1. spoľahlivosť/dlhá životnosť 2. nízka spotreba el. energie A+++ 3. tichý chod Podľa rôznych referencií som sa dopracoval k značkám Bosch/Electrolux. Vo výbere sú nasledujúce modely: BOSCH WAE20368BY http://www.bosch-home.com/sk/spotrebi... Electrolux EWS1277FDW http://www.electrolux.cz/Products/P%C... Bosch aktuálne poskytuje 5-ročnú záruku, Electrolux je tichší a má vyššiu účinnosť. Sú uvedené modely lepší štandard, alebo za dané peniaze dostanem lepšiu voľbu?
Odpovedať
Profilova fotka
AEG
Odpovedať
@leiluska89 AEG som nenašiel 6 kg v A+++
Odpovedať
Profilova fotka
tak skor tu electrolux
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala vždy electrolux a bola som spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
@user aj ja mam electrolux a som spokojna. zatial som nič neopravovala. mam ju 4 roky.
Odpovedať
@mariasola No dúfam, že mi vydrží aspoň polovicu čo súčasná pračka PHILCO, tú máme 18. rok.
Odpovedať
Profilova fotka
@user to dufam aj ja :-) . predavač nám túto značku odporúčal, tak hádam bude dobrá. aj tu na ms som čítala, že je to tá z lepších značiek..
Odpovedať
@mariasola Ako je to pri praní v tvrdej vode? Súčasná pračka by vydržala dlhšie, ak by bola voda mäkšia. Nepoužívali sme žiadne zmäkčovače. Čo by ste mi odporučili ak najlepší zmäkčovač do novej práčky?
Odpovedať
Profilova fotka
@user ani ja som nepoužívala žiadne zmäkšovače. :-D u nás je tiež dosť tvrdá voda, ale už som sa trošku polepšila.asi rok do zadu som si kupila niečo lacne a sem tam, ale skor vynimočne, ho použivam. tak myslim, že až tak s tou tvrdou vodou nemá problém. no neviem, musel by ti možno skor napísať niekto kto ju má dlhšie.
Odpovedať
ja som mala prvú pračku 18 rokov a žiadny zmäkčovač som nepoužívala, dôvodom výmeny bolo, že odchádzali ložiská, a termostaty, občas blbli dvierka, špirála a bubon boli v poriadku, nič im nebolo a sám opravár povedal, že dnešné pracie prostriedky už v sebe nejaké prípravky majú a že netreba nič dávať, že je to iba okrádanie ľudí, lebo aj keď si vlastne zrátame, koľko zaplatíme za tie prípravky, tak za ne zaplatíme viac ako za novú špirálu :D
Odpovedať
@user ja by som si vybrala urcite Bosh. je to dobra znacka. mam umyvacku bosh a to je velmi spolahlivy stroj
Odpovedať
Kúpu práčky som riešila pred pár mesiacmi, takže moje skúsenosti z pochôdzok po predajniach - každý predavač odporúčal niečo iné, tak som dala na radu predavačky v rodine - najlepšia je AEG, jej "nevýhodou" je vyššia cena, Elektrolux patrí do koncernu AEG, je jej nižšou triedou, kvalita je vysoká, jej cena niečo nižšia, absolútne neodporúčala Zanussi, ktorú som mala vybranú ja. Takže mám Elektrolux, ale práčku zhora plnenú - a som spokojná ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
http://www.tpd.sk/katalog/detail/?det... ........................................... http://www.youtube.com/watch?v=HQ0OOx...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?