Upratovačka v dome

Dlho som zvažovala či si ju zaobstarať, ale po čase hľadania, váhania, robenia cenových ponúk a podobne, som veľmi spokojná s tou, ktorú som si našla sama. Po dvoch mesiacoch dolaďovania detailov, môžem odporúčiť túto službu všetkým mamičkám, ktoré majú akési euričky navyše, a ostane im viac času na deti či záhradu. Môžem ju odporúčiť v ZA!
Odpovedať
1
2
18
Mne to manzel navrhuje dlho, nie preto, ze mame euricky navyse...ale preto, ze ked zacnem v sobotu rano upratovat, tak pomal v nedelu vecer skoncim....mame tu aj priestor na podnikanie a minimalne ten ma hrozne nebavi po kazdom spratavat...ale zasa si neviem predstavit, ze by nase bordele upratoval cudzi clovek
Odpovedať
Profilova fotka
Ja uz mesiace patram po nejakej sikovnej pani, ale zatial bezvysledne. Ked sme este byvali v byte zboznovala som stvrtky kedy bolo krasne popratane. No teraz ked sme v dome sa mi nioho nedari zohnat :(
Odpovedať
@danuscha Aj ja som sa zo začiatku bála a mala som taký divný pocit straty súkromia, keďže som si vybrala kočku čo z videnia poznám, ale po 2 upratovaniach som prestala nad tým premýšľať. mám iné starosti ako sa zaoberať niečím čo si myslí ten alebo onen, mne to tak max. vyhovuje a dokonca mi začala aj žehliť.
Odpovedať
Profilova fotka
vsade vo svete je to bezne... preco nie... nech uz sa nastahujem a pani pride urcite ;D
Odpovedať
Profilova fotka
viete mi odporucit niekoho na upratovanie bytu v BA - Dubravka? dakujem
Odpovedať
Ahojte, zisťujem si situáciu, resp. názor na upratovanie domov. Mam v plane začať upratovať domácnosti. Dosť som to zvažovala a šla by som do toho.. Môžte mi prosím napísať, kto máte skúsenosti koľko platíte za upratanie rodinného domu? Resp. komplet upratanie aj s umytím okien do IP. Ak by mal niekto záujem v okolí TT,NR, HC, GA, SA môžte ma kontaktovať v IP. Som diskrétna, spoľahlivá, bezúhonná s VS vzdelaním... Teším sa na ponuky. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@laila22 s VS chces upratovat???
Odpovedať
@inpurity pracu si niekedy nevyberies co pride to beries ked nic ine. ani VS nemozu moc vyskakovat s pracou:-)
Odpovedať
inak upratovacka v dome? ja by som ju moc nebrala jedine na umyvanie okien :-):-):-):-) inak si neviem predstavit ze mi tu niekto beha po dome a upratuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas na ulici jedny maju pani do domacnosti 1x do tyzdna tusim chodi.. je to dost drahe.... za ten jeden den neviem, ci 2-3 hodiny platia až 90e ! mne sa to zda strasne vela, aby mi niekto poumyval podlahy, utrel prach, prip. ozehlil, alebo len dal prať....+ nejake kupelne umyje. Chodi tam , ked oni nie su doma, aby sa nestretavali. je to pani normalne cez agenturu tusim.. okna a take veci su tusim extra uctovane.... Vobec sa necudujem, ze niekto chce upratovat, ked je to takto platene, ako brigada to moze byt super, ved kopec je domov, kde ziju napr. osameli muzi manažeri, co nemaju kedy si upratovať, alebo žena je vytažena a nestiha.... Aj VŠ vzdelany clovek sa predsa ocitne v situacii, kedy potrebuje privyrobit a pod.. a nahodou to nie je vobec taka hrozna brigada, ved nejde o upratovanie verejnych WC, ale domacnosti, cize v pohode. Este lepsie je vraj upratovat kancelarie :) Hanba je skor, ked niekto pracovať nema zaujem ... nie toto :)
Odpovedať
moja kolegyňa má tiež upratovačku, chodí raz do týždňa na tri hodiny, platí jej 5 EUR na hodinu v BA. jej náplň práce je povysávať, utrieť prach, zmyť podlahy, umyť WC, kúpelňu, umývanie okien je v prípade potreby zvlášť. Myslím, že je to v pohode cena.
Odpovedať
Ahojte...nedavno som tiez uvazovala nas takouto moznostou...mam dost narocnu pracu cca 7-17..ale skor som uvazovala o nejakej pani dochodkyni a skor v tom zmysle, ze by mi prisla domov okolo 11-12 upratala, poucila sa s detmi nech mam pokoj ked vecer pridem domov...tiez byvame na dedine a ked som to povedala nahlas sa na mna vsetci pozreli ci som zdrava :-| aale sak doba ide dopredu a myslim, ze kym to pride urcite uz nebudem raritou :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som jednoznacne za upratovacku, urcite dobre padne sem tam dat si upratat dom profesionalom. Myslim, ze cena 5eur na hodinu je taka primerana. Ja som tiez uz uvazovala, ze by som v buducnosti vyuzila taketo sluzby:-)
Odpovedať
"poucila sa s detmi nech mam pokoj ked vecer pridem domov" - taketo veci ja nemusim. :-x K upratovacke v dome, urcite som za, ked na to clovek peniaze ma a casu nema nazvys, kazda takato sluzba vie len pomoct. Neriesil by som to vsak cez agentury, ale skor zhanal niekoho znameho.
Odpovedať
@inpurity IP :-)
Odpovedať
ja mam pracu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laila22 nevidím nič ponižujúce na akejkoľvek práci. Táto filozofia by mala byť leitmotívom školstva. Mám VŠ, viem urobiť veľa vecí, aj ich manuálne robím a nehanbím sa za to.
Odpovedať
@jan45 aaaannnnnnoooooooo súhlasím s názorom!!!!!!!!!!!
Odpovedať
lenze ked clovek pride vecer o 5 z prace vycucani z mnozstva ludi je fajn, ked sa s detmi moze vecer pohrat alebo zahrat nejake hry a nie riesit ulohy...zatial deti nemam, ale nedavno boli rodicia prec cely tyzden a mam surodencov 8 a 12 a kym som vecer navarila, upratala a poucila sa s nimi bolo pomaly 8-9 hodin...a pritom sme chceli ist von bicyklovat alebo ist na prechadzku a nedalo sa...
Odpovedať
@mito0 lenze ked clovek pride vecer o 5 z prace vycucani z mnozstva ludi je fajn, ked sa s detmi moze vecer pohrat alebo zahrat nejake hry a nie riesit ulohy...zatial deti nemam, ale nedavno boli rodicia prec cely tyzden a mam surodencov 8 a 12 a kym som vecer navarila, upratala a poucila sa s nimi bolo pomaly 8-9 hodin...a pritom sme chceli ist von bicyklovat alebo ist na prechadzku a nedalo sa...
Odpovedať
@eluma mozem poprosit kontakt na tu pani v ZA? Dakujem.
Odpovedať
@lucinda1989 ahoj, nebudes raritou, mne sa tato myslienka rata a velmi, len to je ten problem, ze ja chodim na smeny a tym padom mam dost casu sa venovat detom, ale urcite by som to s radostou privitala a myslim to smrtelne vazne. :-.
Odpovedať
ja mam pracu casovo, aj intelektualne narocnu a presne mam dieta, ktoremu sa nestiham venovat tak ako by som chcela... uvazovala som o tom, keby som chodila cez den upratovat o 15-16tej mam padla a mame pred sebou cele poobedie... a nie nejake 2hodky :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zeny,pokial potrebujete pomoct s upratovanim,som tu pre vas... aj v sucastnosti popri praci upratujem 2 byty,ide o klasiku-utriet prach,povysavat,umyt dlazku,wc,sanitu a obklad v kupelni,zehlenie...pytam si za to 5e/hod,upratovat chodim 1x do tyzdna..umyvam aj okna,cena za ich umytie sa lisi od stavu okien..ak by mal niekto záujem v KE a okoli, môžte ma kontaktovať v IP. Som diskrétna, spoľahlivá, bezúhonná .. teším sa na ponuky. .
Odpovedať
@eluma môžem poprosiť kontakt, ďakujem
Odpovedať
5 Eur? Moja pani upratovacka berie 10 Eur na hodinu.. To je bohuzial Vieden.. Ale kebyze ste tu niekto mali zaujem a chodite do Viedne, beriem :-)
Odpovedať
pridavam se k bejby29, pokud nekdo mate zajem a nemate problem s tim dojed k Vidni, taky beru, bydlime ve vesnici smerem na Schwechat...
Odpovedať
ludkovia, ak mozem poradit jeden clanocek: Veľké predvianočné upratovanie. Dajte vyhladat a druhy clanok je ten spravny :) Doda vam mozno nove info k tejto teme alebo novu inspiraciu :) Nevahajte a vyskusajte :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja robím práve upratovačku v jednej reštaurácii a som spokojná, aj keď len na dve hodiny. Za tie dve hodky ja zarobím 5,-€. takže ak by niekto pridal, bola by som rada tiež :) Tiež mám dieťa, takže popri rodičáku sa to dá v pohodke zvládnuť, pričom si ju nosím aj do práce, hrá sa v detskom kútiku, čo je fajn. Urobím a odchádzam s čistou hlavou. Predtým som mala 6 rokov obchod, takže viem, čo je to aj byť sama sebe šéfkou a nik mi nerozkazoval :) So škôlkárskym dieťaťom sa žena veľmi ťažko zamestná. Takže ak by mal niekto záujem v RK, rada pomôžem aj v domácnosti, firme a pod. Voľná som od cca 11.00 hod. alebo sa môžeme dohodnúť súkromne aj individuálne :)
Odpovedať
1
2
18
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?