Plesnivie nám kuchynská linka. Čo máme robiť?

Skuste mi poradiť v byte som prerabala jadro teraz pred vianocami sme skončili a hned na novu stenu sme zavesili kuchynsku linku a ta nam z vnutra začala plesnivieť tak sme ju dali dnes dole a ta hroza ale skuste mi poradiť čim to teraz natrieť aby sa mi to neopakovalo alebo mam dať na lišty linku?
Odpovedať
Skus postriekat Savom proti plesniam...
Odpovedať
jasne Savo proti plesniam pomoze, ale to nevyriesi problem. treba nechat tu stenu vyschnut. ked na suchu zavesite tak by to plesniviet nemalo a ak bude, tak je problem niekde inde. a inde nemate plesne nikde? za nabytkom a pod? ale stenu istotne teraz umyte, nasavujte a nechajte poriadne vysusit.
Odpovedať
Ak plesne inde nemate, tak to bolo sposobene asi tym, ze steny neboli vysusene, vyzrete.Ked ste nahodili linku dost natesno, tak ta vlhkost nemala kadial vyjst... Linku by som vyumyvala par krat octom,vysusila a potom natrela savom proti plesni. Ak mate plesnivu aj stenu za linkou,ja by som to zoskrabala a omalovala na novo. Nechat dokladne vysusit a nahodit linku nanovo. Linku nie je dobre "nacapit" priamo na stenu, je lepsie nechat maly priestor, nech ma kade prudit vzduch,lebo problem sa moze po case opakovat.
Odpovedať
Nastriekaj savo vysus, potom je farba proti plesniam.znova vysus a bude to OK
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?