Plávajúce laminátové podlahy - čím ich umávať?

Poraďte prosím, čím umyť plávajúcu podlahu. Už som toho vyskúšala veľa a stále je na povrchu biely povlak. :-(
Odpovedať
http://www.multihracky.cz/14774/sviti...
Odpovedať
a nedavas iba privela saponatu? v zivote som nemala na laminatke biely povlak a to som ich umyvala kde-cim a aj original prostriedkami na laminat...
Odpovedať
pýtala som sa aj v predajni s laminátkami a povedali, že to môže byť aj nekvalitná podlaha.
Odpovedať
@kata28 skus sidolux... ;-)
Odpovedať
najlepšie urobíš keď si kúpiš bona mop spray. Ja ho mám doma už 3 roky a úplna spokojnosť. Čistiaci prostriedok, ktorý je súčasťou, nie je na báze vody, čiže nezanecháva čmuhy.
Odpovedať
Profilova fotka
Veru tak. Aj ja som za bona mop spray. :) Ked sa mi minie original cistiaci prostriedok, zvyknem dat aj cistu vodu a tak pretriet. Ta handra, ktora je k nemu dodana je svedska utierka a sama o sebe dobre cisti. :)
Odpovedať
len tak na okraj podlaha sa umýva,nie umáva :-) ja mám z firmy leifheit takú súpravu,ale nevýhoda,že návlek je na cvoky a teraz sa mi po 4 rokoch jeden pokazil,teraz nedávno v Tescu mali Spontex express systém cca 30 E výhoda oproti môjmu, návlek sa dáva na mop teda je bez cvokov je k tomu všetko komplet ,ja vôbec na podlahy nepoužívam jar,ale prípravok na podlahy dostať v každej drogérke.
Odpovedať
do bona mopu by som určite nedával vodu iba ak destilovanú, lebo vodný kameň ti upchá trysku a bude po mope.
Odpovedať
Profilova fotka
@onie123 dakujem za upozornenie.
Odpovedať
@kata28 no a moze to byt nekvalitnou podlahou? je to nejaka druha trieda, alebo bola mimoriadne lacna? alebo mate tolko vodneho kamena vo vode? :-D my sme kedysi mali aj uplne najlacnejsiu plavacku, ale jedine co sa jej za 8 rokov udialo bolo, ze "napucali" spoje a kraje sa zacali olupovat.. ale biely povlak mam na tmavej dlazbe v sprchovom kute (od vodneho kamena)..
Odpovedať
Profilova fotka
@kampor trochu octu do vody
Odpovedať
@janka279 vždy nemáme destilovanú ja aj do žehličky dávam prevarenú vodu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marta2610 Dakujem za tip. To je dobry napad.
Odpovedať
Mozno staci iba vymenit "handricku" na mope, za nejaku z ineho materialu. Ja kupujem obycajny prostriedok Univezal na cistenie v Lidli W5,nikedy som nemala cmuhy. Ale radsej investujem do fajnovej handricky na mop. Ta tiez stoji iba par eur, takze ziadne velke vydavky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?