Olivove mydlo

Pouziva niekto z vas prave marseillske olivove mydlo? Kupila som dve rozne a musim povedat, ze neviem, ci ich niekedy pozijem, pretoze strasne smrdia. Neviem to popisat, ale umyt sa tym nehrozi, a mam obavu, ze ak v tom nieco operiem, tak to bude nenositelne. Vie niekto nieco viac k tomu?
Odpovedať
Používam :) na umývanie si treba kúpiť voňavé ak ti čisté nevonia. Treba si uvedomiť z čoho je to vyrobené. Osobne neperiem s tým z lenivosti, ale používam ho ( natural) na drevené povrchy ( podlahy atď), poznám.ludi čo s tým perú ale teda mne sa nechce s tým naglit. Na hygienu voňave predávajú a voňajú krásne.
Odpovedať
@mishkabb Ja som prave chcela prave a tak som vcera vo francuzskom supermarkete uchytila prve dve, ake som videla. Boli zabalene, takze som necitila. Jedno z nich ma ten typicky tvar kocky s cislom 72, ako sa vsade zdoraznuje. Bola som nadsena, az do rozbalenia 😢 Skusim dnes s nim oprat nieco a pridam tea tree oil alebo nejaku vonavu silicu, uvidim, co to spravi.
Odpovedať
@mishkabb Ako ho pouzivas na podlahy? Ako sliz?
Odpovedať
Tea tree smrdí ešte viac podľa mňa :)
Odpovedať
No ja ho mám nastrúhané, čiže nechám ho iba vo vedre trochu roztopiť a zriedim. A potom s tým umývam, sliz nevyrábam a už vôbec nie do zásoby lebo toľko toho neminiem. Ja mam tiež tu kocku :) ja som si zvykla asi mne to nesmrdi. A rovnako sú tie kocky aj voňavé. Ja používam kadejake oleje do toho citrusové rôzne v lete, fresh air zmesy, levanduľové a kvetinové, jazminove. Tie to zaručene vedia preraziť.
Odpovedať
@mishkabb Oprala som psovi deku v tom, dala som trochu Tee trea a niečo voňavé, ale len trošku. Som zvedavá, ako to bude cítiť po vyschnuti. A ako zareaguje pes ;-)
Odpovedať
@lubinkag. pes mozno zareaguje na ten tea tree,to je pre nich sialena aroma
Odpovedať
@abbeylee Takze pes vyzera, ze je spokojny. Okamzite zalahol a ani von nechcel ist. Vona teda nic moc, ale vyuzitie je jasne.
Odpovedať
@lubinkag. super.nasa napr z cajovnika isla z koze vyletiet, a mne osobne z toho skoro dekel urvalo , taky bolehlav...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?