Odstránenie pachu po cigaretovom dyme

Rada by som poziadala o radu, kupili sme byt, bol neobyvany a tak bolo citit v nom taku " starinu" a zaroven rpedchadzajuci majitelia vela fajcili. ako sa zbavit takeho pachu v byte? dali sme dole tapety, stare gumy, sanitu atd... ale este stale citit pach. Mate s tym niekto skusenosti? Dakujem
Odpovedať
Ked urobite nove stierky,alebo vymalujete,nebude to citit. Ale inak daj so rozprasovaca ocot,mozes trochu zriedit vodou a vystriekaj miestosti,pomaha to,aj vydezinfikuje.
Odpovedať
@katka888 :-) ak ti vadí iba cigaretový dym, tak na strede izby zapál pneumatiku z osobného auta (z trakora by to bolo priveľa), zavri okná, dvere a vráť sa po 12 hodinách a garantujem ti, že žiaden cigaretový dym cítiť nebudeš :-) ;-)
Odpovedať
Do hrnca dat vodu a ocot a prevar. Mozes nechat varit co ja viem aj 10 az 15minut aby sa ocot dostal vsade. Malo by to prejst.
Odpovedať
Suhlasim, po generalnej rekonstrukcii zachap zmizne. Sestra kupila byt po nejakej starej babke, ktora tam chovala 6 maciek, ktore si tam robili co chceli. Byt neskutocne smrdel, aj pocas buracich prac. Po stierkach a podlahach zapach zmizol uplne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?