Môže sa paplón sušiť v sušičke?

Caute ludkovia, zvazujeme kupit pracku spolu so susickou 2v1, hlavne teda kvoli detom, napr. mame problem s pocuranymi paplonami....je mozne to susit v susicke? ale kde by sa dal nast daky navod co sa da susit a co nie ? vdaka...
Odpovedať
Profilova fotka
robim to tak 1za 2tyzdne,ked sa mi pocura dieta,takze ziadny problem.
Odpovedať
@jurosk susicku sice este nemame, ale podla referencii v inych temach, urcite nie pracka susicka 2v1. radsej obe zvlast. /kvoli objemu, oprane das do susicky a do pracky mozes dat prat novu varku/ A asi zalezi od materialu, ale pradle zvyknu byt piktogramy, co moze nemoze ist do susicky, ci? :-) http://www.modrastrecha.sk/forum/tema... tu ti baby skor poradia :-)
Odpovedať
@jurosk len tak medzi nami, na zaklade skusenosti prania vankusov a paplonov, aj do buducnosti, v prvom rade kupit pracku aj susicku zvlast a hlavne do objemu co to da. V globale su susicky v spojeni s prackou kapacitne mensie a ten paplon tam skor zhori, ako sa ususi. K prikladu davam ocurany tensi paplon, ktory pouzivame ako prehoz cez postel manzelsku, ta potvora je pratelna a susitelna v susicke, ale do pracky mi nevlezie a v susicke sa mi neususil ani po vyse dvoch hodinach, proste bol na nu privelky. Dost ma to hneva. Kapacitne je preto, ak planujes prat a susit paplony a vankuse, kupovat co najvacsie spotrebice a hlavne zvlast :)
Odpovedať
@macka23 vdaka za odpoved: susicku chceme vyuzivat iba sporadicky, resp. "pri krizových udalostiach" u deti.. . ;-) Ak ma vyhodu samostatna susicka iba v tom ze ked sa operie, moze sa hned dat susit a zaroven prat dalsia varka, tak pre nas je to pase z dovodu ze budeme mat COV a zasa ta ma tiez len urcitu dennu kapacitu... predpokladame ze viac ako 1 pranie denne sa realizovat nebude moct, ked este pocitame sprchovanie, umyvacku, a bezna potreba vody, to by nasa cisticka nezvladla podla predbeznych info... Takze preto sme sa rozhodli pre 2v1....
Odpovedať
@jurosk si si ale vsimol, ze pracku mas na cca 6 kg pradla a susicku len na 3 kg, ak je to 2v1
Odpovedať
no nasli sme 8kg pracku a 6kg susicka... malo???
Odpovedať
@jurosk ktora?
Odpovedať
http://www.andreashop.sk/internetovy-...
Odpovedať
aky je vas nazor?
Odpovedať
No, nemam tolko info, aby som to dokonale posudila, ale vsimla som si ze ma nehoraznu spotrebu vody aj energie. Toto byva v priemere na 8 kg bielizne - 1,2 kWh, voda: 56 l, ta vami vybrana ma Energetická spotřeba praní/ sušení: 1,46/5,44 kW/hod Spotřeba vody praní/ sušení: 70/103 litrů. Dnes uz bezne susicky, ziadne top zeru okolo 1,5 kW za susenie, toto je des. Tak ale zasa, ak chcete usetrit priestor a susit sa bude vynimocne, tak sa to da. Ja pri nasom prani aj 6x tyzdenne plus min. 4x susicka v zime by som tu spotrebu prudu a vody riadne citila :) Len aby ste si na susicku prilis nezvykli a nepouzivali ju viac, potom by ta spotreba energii mohla mrziet :)
Odpovedať
po tvojej odpovedi idem hladat dalsie, vdaka za radu...
Odpovedať
Zo sporadickeho pouzivania susicky, do mesiaca ju budete pouzivat nepretrzite ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jurosk ja mám ariston 2v1 hoci staršiu verziu a nie som spokojná, nesusi dobre a preto to ani moc nevyuzivam:( teraz do domu jednoznačne plánujem samostatnú sušicku.
Odpovedať
@jurosk NEODPORUCAM kupovat hybrid 2 v 1, nie je to ani ryba, ani rak. Jednoznacne samostatne spotrebice. Dovody tu uz boli vymenovane, najma vyzdvihnem maju kapacitu takehoto spotrebica. potom, susi pridlho, to ten paplon skor uschne na slniecku alebo radiatore... Poznam viac ludi, co mali takuto pracku so susicku a ani jeden nebol spokojny. Velmi rychlo sa toho zbavili, kupili samostatne spotrebice a neveda si susicku vynachvalit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@jurosk Odporúčam zvlášť...v práčka je na pranie a nie na sušenie.../aj keď sú spolu/ origo.sušička má predsa väčší otvor plnenia...No a čo sa týka paplónu tak opatrne. Myslím si že paplóny by sa mali prať v špeciálnych roztokoch a tak isto by sa mali sušiť opatrne.V práčovňach na to určených. Ale v každom prípade doporučujem obe zvlášť....Nie spolu...Práčka viac trpí s funkciou sušenia ako samostatná sušička...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?