Metla Leifheit regulus supra

Volakedy sme mali doma mechanicku metlu, ktorá sa pouzívala, ked sa nasmetilo medzi vysávaniami. Matne si pamatám, ze to celkom pomohlo. Teraz mam doma malé dieta, ktoré stále smetí a mne sa nechce X.krát denne vytahovat a schovávat vysavac a pocuvat to hucanie, takze zametam a zametam. Na nete som nasla metlu leifheit regulus supra. Máte ju niekto?Je dobrá?Ako berie spinu z pvc, dlazdic a kobercov? Alebo nejakú inú mechanickú metlu? Necakám, ze to bude tak dokonale vycistené ako s vysavacom, ale vyrovna sa to aspon normálnej metle? dakujem
Odpovedať
@lumarque , Ahoj, kupila si nakoniec nejaku? Ja tiez stale beham s metlou a raz za tyzden riadne povysavam, koberce nemam. Ja si to tiez pamatam ako "mechanicka metla", babka to mala a ked sa mi to zaseklo na koberci, tak sa to komplet vysypalo. Ja som za dobru cenu videla tusim v Lidli, ked bola nejaka akcia a veru, ked ju este raz uvidim, tak ju kupim, uz som kupila aj vacsie blbosti :)
Odpovedať
@nanika ahoj no kupila som tu leifheit na stranke ju mali v akcii asi za 17 euro. Na koberce je fakt super. Na linoleu celkom obstojna, ale ak mate hladke podlahy je asi lepsia obycajna metla,lebo tato metla ma menej stetin a nepozbiera vacsie spiny napriklad popadane cestoviny, ale na vlasy je super. aj tu sa vysype cast nadobky, ked nahodou metlou silno narazim do prekazky, ale tomu sa da vyhnut :) Rohy a kraje sa tiez lepsie zametaju obycajnou metlou, ale tato metla REGULUS sa inak obsluhuje dobre( 2 rocny syn dnes zametal koberec v obyvacke....prezil on, metla aj koberec :D )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?