Máte skúsenosti s robotickými vysávačmi?

Chcela by som si kúpiť robotický vysávač zn. iClebo arte. Má niekto s touto značkou robotického vysávača skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
http://domacnost.sme.sk/c/6590656/kto...
Odpovedať
ja nemam tuto znacku,ale myslim si,ze princip je rovnaky u vsetkych rob.vysavacov.bateria vydrzi najviac pol roka a treba kupit novu,co nie je lacna zalezitost.mam znacku robzone a tu mi vydrzala bateria len 3 mesiace a vysavac zacal slabsie vysavat. uz ho nepouzivam.ine by som nerobila.len baterie kupovala.
Odpovedať
treti rok pouzivam model od spolocnosti irobot z tou istou baterkou. Teraz nam rok stal a po nabiti znova funguje. Spolocnost iRobot sledujem od doby ked sa ich modely nikde inde nepredavali iba v USA a vyvojom usli ostatnym vyrobcom. Neodporucam ziadnu inu znacku. Skusal som aj napr. CleanMate a to je uplne zle. Hlavne co sa tyka udrzby a logiky vysavania.
Odpovedať
mame samsung uz rok,bol sice na reklamacke ale je v pohode
Odpovedať
neviem preco by mala bateria vydrzat najviac pol roka. my mame iRobot 581 uz druhy rok a bateria v pohode. inak roboticky vysavac je moj oblubeny spotrebic. sice je dost hlucny a dlhsie mu to trva, ale ja si mozem robit nieco ine a on maka za mna :-)
Odpovedať
my takýto jeden máme a je poriadne drahý. Jeho výhodou je, že sa sám naprogramuje a zhruba každý deň cez noc sa spustí vysávať. Keďže je tichý nijako mi to nevadí. Trasu si určí sám, a pokiaľ má už slabé batérie tak sa zaparkuje sám dobyť a pokračuje kde skončil. Taktiež vyprázdniť sa vyprázdni len ja musím vyniesť potom to čo nazbieral vonku.
Odpovedať
Mam i robot 2. rok a vysava skoro denne, normalnym vysavacom upratujem len vynimocne, pre mna je to pomocnik na urovni pracky a umyvacky, uz si neviem predstavit ze by som ho nemala...
Odpovedať
Já za sebe musím říci, že jsem z robota zklamaná. Pořídila jsem si iRobot, baterka v pohodě, hlučný se mi také nezdál ale.. Vadilo mi že: nezajede pod sedačku - byl o pár mm vyšší a prostě se pod ní nevešel neuklidí pod stolem, kde jsou židle, to je pro něj překážka, kterou nepřekoná mám na podlaze velké květináče a do těch neustále vrážel Asi jsem měla velká očekávání a tak jsem prostě zklamaná. Moje chyba - je to jen robot. Teď leží ve skříni. Trochu mimo tému - co si naopak nemohu vynachválit, je centrální vysavač. Ten už bych nedala za nic na světe. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?