Koľko vám vydrží 1 sáčok v klasickom podlahovom vysávači?

Ahojte, uvazujem nad kupou vysavaca, ale s manzelom sa nevieme dohodnut, ci si kupit vreckovy alebo bezvreckovy typ. Docitala som sa, ze bezvreckove treba stale cistit, rychlo sa kazia a ze maju zlu saciu schopnost, preto by som radsej kupila vreckovy. Manzel zas tvrdi, ze sacky budem musiet stale kupovat, a ze mi jeden sacok vydrzi iba 2-3 tyzdne. V dome mame zatial len tvrde podlahy, ziadne koberce.. Tak neviem. Vy ako casto vymienate sacky vo vysavaci? Dakujem za odpovede :)
Odpovedať
@msrosie ak nemáš koberce tak ti vysávač ani nebude treba,podlahu zotrieš oveľa rýchlejšie mopom s anistatickou utierkou a sedačku si i vyprášiš
Odpovedať
ja menim sacok asi raz za 2-3 mesiace... ale mamy byt, nemame deti, takze ziaden bordel.
Odpovedať
@msrosie zalezi aj aky velky mate byt/dom, kolko ludi tam byva, ako casto vysavate, ci mate zvierata ...
Odpovedať
@msrosie ja som s bezsackovym nebola spokojna..neviem,zdalo sa mi ze to omoc slabsie saje....tak ked sa pokazil ,kupila som sackovy...sacky kupujem v "okejku"-dost casto byva na ne akcia,tak vtedy kupim do zasoby a vybavene..ja vysavam casto,kedze deti,papagaj,teraz uz aj pieskova sezona zacala...:-) takze aj ich minime,ale myslim tak 2- 3 tyzdne vydrzi...takze to vobec nie je nejaka financna katastrofa tie vrecka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam sackova a menim raz mesacne.Mam vsade keramicku dlazbu,okrem jednej izby,kde je koberec.Plocha domu je 120m2.Dobuducna ale volim bezsackovy a hlavne bezkablovy.
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, neviem, ale casto ich nemenime, vysavame cca. kazdy druhy den a mame aj macku..... mozno raz za 3 mesiace?? alebo 2?? ako kedy
Odpovedať
@adulik23 mame dom, asi 140 m2, a byvame len 2 tyzdne, takze zatial som nevysavala... ale planujem tak 2x do tyzdna, lebo mame podlahovku, a vsade je prach... zatial ani deti, ani zvierata nemame. takze tak. co si myslis?
Odpovedať
@sakura77 2-3 tyzdne iba? mohla by si mi prosim ta poslat link na tvoj vysavac? ceknem, ake velke su tie sacky. Dakujem :)
Odpovedať
@zirafak bezsackovy aby si nemusel kupovat a stale vymienat sacky? ktory vysavac pouzivac inac?
Odpovedať
@katrin21 @manilla a aky typ vysavaca pouzivate? aky velky ma ten sacok? raz za 2-3 mesiace je podla mna super :)
Odpovedať
@msrosie ja mam obycajny tento,(mam ho uz viac ako dva roky)ale ma super dlhu snuru,takze ked ho napojim v strede domu,nemusim ani raz prehadzovat kabel,dociahne vsade:-)inak spokojnost:-) a sacky zda sa mi ze zo zaciatku som kupovala take vacsie ale v poslednej dobe triafam take male nejake,tak neviem,ci je ich viac druhov alebo co, http://vysavace.heureka.sk/electrolux...
Odpovedať
@msrosie ak ste tam len 2 dospely a v podstate ste cely den v robote, tak si myslim, ze budes vysavat len raz za tyzden a vrecko ti vydrzi urcite 3 mesiace. :-) my mame 150m2, dole (obyvacka, kuchyna vysavam 5x do tyzdna) hore (spalne 1x), deti 2, z toho jedno stale doma a vrecko mi vydrzi 5-6 tyzdnov. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@msrosie my mame 12r vysavac nemecky EIO, sacok je velky, ale neviem porovnat , ci ine su mensie..... na vysavac danej znacky nedam dopustit :-)
Odpovedať
@adulik23 znie to dobre :) a aky vysavac pouzivas?
Odpovedať
@msrosie mam electrolux maximus ZXM 7010. ale kolko L ma sacok tak to neviem. da sa to mozno na nete niekde zistit.
Odpovedať
@msrosie http://www.mall.sk/klasicke-vysavace/...
Odpovedať
ja som mala sáčkový a keď sa pokazil tak sme kúpili bezsáčkový :-) a vôbec by som nemenila.raz za čas poumývam nádobku a vyperiem filtre. máme aj stojanový / tuším tak sa im hovorí - tieš bezsáčkový / bez el. šnúre na dobíjanie a ten používam častejšie , keď sa niečo vysype alebo potrebujem podlahu len prebehnúť používam ten - je to veľmi praktické. ;-) hlavne pri deťoch a "šikovnom" manželovi :-D
Odpovedať
My mame tycovy dyson, tiez bez sacku - umyvam nadobku a periem filtre. Ked vysavam ta spina sa tam tak toci :-p a vidim kedy je uz nadobka plna.
Odpovedať
ja mam rowentu silence force a je to sackovy a ma dost velky sacok asi 5litrov, tak vydrzi dlho... saje perfektne a prijemny bonus je, ze je extremne tichy. doporucujem..
Odpovedať
nekupuj zancku elektrolux..su to najhorsie vysavace ake som kedy mal..inak predavac ta bude nan nahovarat...za tri roky uz treti som vymenil a uz nechcem ani pocut o takomto vysavaci..hepa filter tam stoji 25€ za to kupim v metre uplne novy vysavac hyunday aj hepafiltrom. sacky menime kazdy mesiac. teleskopicka kovova rura sa sama zasuva takze sa s tym ani neda vysavat..el. kabel sa nechce namotavat takze cele zle..teraz idem e kupit korejsky a ked sa pokazi bude dalsi korejsky alebo cinsky..radsej kazdy rok novy ako drahy znackovy...
Odpovedať
@originalx asi zavisi aky drahy znackovy, my mame nas uz viac ako 5 rokov a v pohode slape.
Odpovedať
Profilova fotka
Momentalne pouziva sackovy,kablovy tentok :-) http://www.nay.sk/electrolux-zs-201-e... Na margo elektroluxu...tiez to nieje moja nejaka top znacka,ale uspesne funguje uz 4rok.
Odpovedať
menim tak 4x do roka, v RD.
Odpovedať
mňa sáčky netrápia, mám centrálny, ale môj kamarát kúpil pre rodinku s vodným filtrom a stále si ho chváli. Ukazoval mi ho aj na internete, tu je aj video: http://eneftech.sk/product/vysavac-te... . Potreboval taký čo aj umýva, lebo má vnútri psíka a ten občas nevydrží :-S .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ja mám Samsung s pláteným vreckom. Mám aj cyklónový filter na trubicu, takže nič nekupujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mam priemyselny s oklepom filtra. sacok obrovsky ak chcete, ak nie tak nie...Bosch 25 l SFC, Povysava vsetko.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?