Je dobre kupit tycovy vyasavac?

Profilova fotka
Rozmyslam nad https://www.alza.sk/eta-0444-90000-st... , recenzie ma dobre ale niekde som v recenziach na iny citala ze sa vsade nedostanu.Potrebujem ale nieco skladne tak rozmyslam nad nim.
Odpovedať
@dione Rodicia maju taky ETA vysavac uz roky rokuce, nie som si isty ci nebol kupovany este pred revoluciou a stale funguje. Ale treba si uvedomit, ze je to len sofistikovanejsia varianta mechanickej metly, nie plnohodnotny vysavac. Vid saci vykon 170W, normalne vysavace maju niekolko krat vacsi. A ano, do uzkych priestorov, cez ktore sa este bezna rura prestrci sa takyto uz nevojde.
Odpovedať
Profilova fotka
@dione mama a sestra maju rowenty tycove vysavace a velmi si ich chvalia...
Odpovedať
@dione mame nieco podobne, ja ho vyuzivam skoro denne. Len si ozaj treba uvedomit, ze to nie je vysavac, co povysava cely dom. Vyuzivam ho ako prirucnu vec, ked sa nieco rozsype pri linke, na gauci, okolo krbu, chlpy z macky a pod., tak je to prakticke, netreba vytahovat velky vysavac, ale kedze vykon je mensi a aj filter sa rychlo zanesie, tak s tym treba ratat.
Odpovedať
Pouzivame ho iba ako doplnok k normalnemu vysvacu, na rychle povysavanie volnej vacsej plochy. Na dokladne vysavanie, hlavne rohov a vyssich ploch sa neda pouzit. A taktiez pri dlhsom vysavani je tazky a boi ruka :-.( Je to skor nahrada mechanickej kefy.
Odpovedať
zvažovala som to k robotickému, že sem tam ho potrebujem, ale rozmyslela som si, kúpim klasický.
Odpovedať
Profilova fotka
@cache aha vykon som si ani nevsimla... takze to bude slabe ... dakujem aj ostatnym
Odpovedať
keď mám povedať pravdu, zbytočne vyhodené peniaze. Každú jednu smietku musím prosiť, aby sa povysávala, a to nehovorím o tom, že stačí, že sa trochu naplní a už musím vysýpať zásobník, lebo neťahá. Na jedno povysávanie domu (80 m2) musím 2-3 x vysýpať, a to nie som žiadna špindíra, vysávam skoro každý deň. Keď chcem narýchlo upratať, radšej zoberiem metlu, mám to rýchlejšie ako sa s hentým jedovať. Neviem teraz povedať aký má výkon ale patril medzi najvýkonnejšia a stál 169 €.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?