Froté osušky púšťajú vlákna. Ako sa toho zbaviť?

Ahojte, poradí mi niekto, ako to spraviť, aby mi froté osušky prestali púšťať vlákna? Mám hnedo- krémovú kúpeľnu s bielou vaňou a do nej bordó sadu, lenže po každom utretí ostanem fialová ja aj celá kúpelňa, nehovoriac o tom, že všade v byte je teraz fialový prach :-( Čo s tým?
Odpovedať
@peta055 Hm hm hm, to robia len nove, ci? Nam vacsinou staci vypratie..
Odpovedať
@peta005 ahoj a nekupovala si tie uteraky v JYSKU? Ja mam z JYSKU bordove a konecne uz nie som bordova, ale prach mame cerveny z nich este aj v spalni..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@peta055 no mna by toto tiez zaujimalo, mam taky isty problem. Dostali sme osusky, este k tomu cierne a ten prach je uuuuuplne vsade. Ako sa toho zbavit??? Vypratie nepomaha :(
Odpovedať
tak za rok to prejde.. ja som tie uteraky a osusky kupila takto pred rokom, a po roku prania je to uz celkom v pohode.. akurat, ked utieram prach, tak vidím na handricke, ze je cerveny, resp. ruzový.. ale uz nie tak výrazny ako pred rokom...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
No zrejme velmi biedna kvalita ked vam toto robi... Zbavis sa toho tak ze sa ich zbavis a kupis nieco kvalitne ! Viem ze na Slovensku je to tazke, vsade same smejdy. Ja uteraky a osusky kupujem v uk, konkretne egyptsku bavlnu Christies. Makucke a nic nepustaju.
Odpovedať
Suhlasim s @madein1974. Jedna sa o nekvalitny-lacny material. Urcite by som sa s nimi netrapila. Pri tych kvazi kvalitnejsi sa toho plznutia zbavis do mesiaca pri tych nekvalitnych kym nevyplznu komplet. Z Jysku sa este da ich premiova znacka Krononeviemco gold. Inak uz aj Christy nie je UK znacka ale kupili ich Indiani. Takze to co kupis v Christy dostanes aj v Tescu alebo v M&S (na SK) ;-) Stale je to ale top quality. Ja som sa tento rok tiez trochu potrapila s nakupom noveho textilneho vybavenia do kupelne a ked clovek vie co hlada, da sa vybrat aj na SK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae To je smutne ze aj taku staru znacku ako je Christy - 1850 - predali. Kazdopadne nic to nemeni na kvalite, aspon dufam. Ja tie nase osusky som kupoval v Tk maxx a vo Fenwick. Je na nich made in egypt. Ale aj keby boli z Polska, kvalitu citis hned na prvy dotyk. Ak sa daju kupit na Sk v Tescu alebo M&S tak super, jednoznacne doporucujem.
Odpovedať
@peta055 používaš sušičku prádla ? v sušičke počas toho neustáleho krútenia sa mi zachytí na filtri veľmi veľa vlákien aj z uterákov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?