Elektrický sušiak na prádlo

Ahojte, má prosím niekto z vás skúsenosti s elektrickým sušiakom na prádlo? Podelte sa o ne...Ďakujem.
Odpovedať
Podla mna prilis komplikovane na manioulaciu. Najlepsi elktricky susiak je susicka, pripadne susiaca skrina ako maju v skandinavii
Odpovedať
Ďakujem za názor, na sušičku žial nemám miesto, tú skriňu idem mrknúť, nikdy som o tom nepočula...
Odpovedať
Rozumiem. Ja som kvoli susicke zasklila a zateplila balkon a mam ju tam, odvetravanie priamo von. Tento susiak ti podla mna zaberie este viac priestoru, neviem, ci mas dom a zahradu k nemu, ale v byte podla mna nemozne
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoska dala kondenzacnu susicku do spalne v mini bytiku a je spokojna. Tie moderne neprodukuju vlhko.
Odpovedať
Možno som divná, ale riešiť takéto veci? Ľudia sú ochotní vraziť peniaze nákupom zbytočností a potom platiť ešte účty za elektrinu. Ja si v pohode počkám kým prádlo prirodzene uschne zadarmo.
Odpovedať
Toto predsa zabere ovela viac miesta ako susicka. @bubulka722 susicku mam hlavne koly tomu ze nemusim zehlit.
Odpovedať
@atlaska @bubulka722 presne. Nezehlim a nema vsade pradlo: spinave, kopky na pranie, na susiaku, kopka na zehlenie, kopka po zahleni.... Za jeden den otocim 4-5pracok/susiciek a vsci mam hned v skrini, kedze ich po vybrati zo susicky rovnomozem poskladat a Iidlozit
Odpovedať
@zuzka60 Pripúšťam, že je to riešenie pre ľudí, ktorí majú maličký byt a večný problém so sušením prádla. Ja bývam v rod. dome a nemám problém so sušením prádla, dokonca ani so žehlením. Príde mi to v tomto prípade úplne zbytočné vyhadzovanie peňazí. Mám rada vôňu prádla prirodzene vysušeného vonku.
Odpovedať
@bubulka722 a ako to riešiš na jeseň a v zime? Ja tiež bývam v dome a sušičku mám. Je to podla mna super vec.
Odpovedať
Nemám s tým problém, ako som písala miesta mám dosť. Cez leto suším vonku a v zime v hosťovskej izbe na sušiaku. Je síce nepraktické takto sušiť väčšie kusy ako deky, postelné prádlo, poťahy zo sedačky, ale to pre mňa nie je vôbec dôvod vraziť prachy do sušičky. Ono všetky tieto výdobytky z nás robia pohodlné osoby a neviem si predstaviť ako by dnešný človek dokázal prežiť v podmienkach spred 100 rokov, pritom to nie je až tak nereálne ak beriem do úvahy všetko čo sa vo svete deje. Skús sa zamyslieť ako by sa ti zmenil život obratom ak by prestali dodávať elektinu. Nereálne??? Ani nie...
Odpovedať
@bubulka722 trosku prehnane, nie ?
Odpovedať
@bubulka722 to co pises jasne svedci ze nemas ziadnu skusenost so susickou. Pradlo je celkom ine ako ked ti vyschne len tak na snure ... je jemne bez pouzitia avivaze Nehovoriac o zbytocnej vlhkosti ktoru si davas do domu ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mackoke Presne, napriklad uteraky ususene v susicke sa s tymi prirodzene susenymi nedaju vobec porovnat. Tie zo susiscky su stale makke a jemne a tie zo susiaka su po case ako smirgel. @bubulka722 Nuz, moja, keby sme vsetci ostali bez elektriny, tak by vznikol taky chaos, ze je momentalne uplne jedno ci je niekto zavisly od nej viac alebo menej.
Odpovedať
@danculd Asi tak je to s tým chaosom, ktorý sa ale dá už teraz predpokladať. @mackoke Ano nemám skúsenosť a ani ju nepotrebujem. Nemám uteráky ako šmirgeľ a fakt neviem ako je to možné keď to s avivážou nepreháňam. :-S Myslím, že každý má právo vyjadriť svoj názor a nemám problém ak somnou niekto nesúhlasí.
Odpovedať
@kkartinka Radsej by som si kupil susicku tu mame a uz si bez nej neviem predstavit existenciu hlavne v zimnych mesiacoch. Mali sme ju na byte a preniesli sme ju aj do domu :) ak sa posnazis miesto jej najdes :)
Odpovedať
@bubulka722 samozrejme ze mozej napisat svoj nazor ale nemozes pisat o nieco o com nemas ani paru .... to je na urovni maleho dietata ktore povie ze nema rado spenat ale nikdy ho neochutnalo ... Takze ani ty nemozes vediet ci susicka je dobra vec alebo nie ... len tolko .... :-)
Odpovedať
@bubulka722 vidis a my co mame susicky avivaz /svinstvo a zbytocna chemia/ nepozivame, nezehlime /miname elektrinu na susenie/ a pre mna hlavne plus nemam na zahrade otrasny susiak s pradlom. A beham s pradlom hore dole po dome ci s mokrym,ci suchym. Pokrok nezastavim a neviem preco by som malla zit ako pred 100 rokmi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kkartinka inak ak by si nenasla tu susiacu skrinu, skus porozmyslat ci sa ti nezmesti susicka do skrine :) http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
@majkoj Fajn nápad, vidím, že sušičku tu všetci maximálne chvália, skúsim jej teda nájsť miesto...našla som aj jednu úzku, zhora plnenú, francúzka značka Brandt, nepozná ju niekto? Viem, že oproti veľkej sušičke to asi nebude ono, ale my sme len dve osoby, nepotrebujem prať a sušiť každý 7kg naraz:)
Odpovedať
@mackoke Ale ja sa nehádam a nenavážam do teba, tak neviem prečo to robíš ty. Ja tu neprezentujem názor, že je to zlá vec, len som sa vyjadrila, že vo svojom prípade ju považujem za nepotrebnú. Sa skludni, takto reaguješ na každého čo má iný názor ako ty?
Odpovedať
@kkartinka este je uzska, na stenu znacky elektrolux
Odpovedať
@zuzka60 Ďakujem, to som ani len netušila, že sa niečo také predáva, je fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
@kkartinka mam na predaj taku susicku nepouzivanu v oranzovej farbe ak by ste mali zaujem. Dostali sme ale my mame pracku so susickou
Odpovedať
@lucka.mt dakujem, ale pouvazujem o inej alternative...kedze sa zacalo kurit, zatial to neriesim:)
Odpovedať
@bubulka722 Otazka vsak nebola polozena tym, co nemaju ziadnu skusenost so susickou alebo elektrickym susiakom na pradlo, ale naopak. Kedze s tym nemas skusenost, tak sa Tvoje odpovede ukazuju v lepsom pripade ako irelevantne.
Odpovedať
@bubulka722 ked manzelka perie uteraky, urcite nedava avivaz. Ak by sa prali aj v avivazi, potom by uteraky nesali vodu.... Za mladi tak spravila zo park krat /kym sa naucila/ a nadaval som ako pohan, ked som vyliezol z vane a nie a nie sa doutierat....
Odpovedať
@megdesign Aj ja som mala pár takých kvalitných umelohmotných uterákov a vyšmarila som ich preč. Kvalitnými uterákmi sa poutieram v pohode aj po použití aviváže. Ja uteráky vždy žehlím aby zmäkli. @lubinkag. Tak prepáč, že som sa opovážila vyjadriť. Má ju dosť mojich známych aby som vedela, že to zas taký zázrak nie je a mne osobne ho ku šťastiu netreba.
Odpovedať
@bubulka722 aviavz je ulna zbytocnost. Jednak nici vlakna outdoor veci, obaluje vlakna frote uterakov filmom a tym znizuje ich savost. Nechapem ze si dobrovolne niekto dava avivaz do pradla a tym aj na vlastnu pokozku. Pradlo je makke zo susicky, bez dalsej zbytocnej chemie, avivaz skodi aj pracke-tie hnusne trubky v reklamach su prave z avivazi. A tie vone avivazi v MHD - zbohom. Ale jasne nemas nevyskusas,ale vies ze nieje dobra. OK.
Odpovedať
@atlaska Díkes za rady, nakopla si ma aby som si o vhodnosti používania aviváží niečo prečítala. Kľudne to môže byť tak ako píšeš, veď je to chémia. Nemám, osobne som nevyskúšala a netvrdím, že nie je dobrá. Napísala som len, že ju ku svojmu životu nepotrebujem a otrepať peniaze za sušičku je pre mňa zbytočné. Majú ju viacerí známi a mňa osobe podľa ich referencií nejako zvlášť neoslovila. Súhlasím, je to pohodlnejšie ako prádlo vešať, strhať, žehliť, ale mne to nevadí, nie so a ani nechcem byť pohodlná. Ak je to pre niekoho nevyhnutnosť kvôli malému bytu kde nemá možnosť sušiť prádlo, tak je to dobrá vec. Ja tento problém nemám.
Odpovedať
@atlaska a ako sa dosiahne to, ze sa to nemusi zehlit? (Rozmyslam, co kupim manzelke na vianoce :D a zehlenie ju teda velmi nebavi)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?