Deratizér či domčeky na mravce???

Zdravím vás,už sme vyskúšali sáčky,domčeky,spreje,biolity a stale mame mravcov v dome.Má zvás niekto skúsenosti s deratizerom?-pomože ovela viac ako jedy kúpené v obchode.velmi sme stoho neštastný...prosím o radu...dakujem!!!
Odpovedať
Mne sáčky v izbe pomohli. Mravci si to poodnášali a mám pokoj, v izbe na prízemí domu 35ročného mám popraskaný poter tak tade prejdu. Ale zatial dva roky nič ...ale nemôžem jesť v izbe omrvinky lákajú. Ak by mala byť tu kuchyňa tak si to neviem predstaviť ...jedine spraviť riadnu novú podlahu ...zaizolovať .
Odpovedať
@ranyi20 u nás sa objavili v paneláku. Najskôr som použival asi 3 týždne vrecká LAFAREX K. Mravce to žrali, ale nevypadalo, že by ich bolo menej. Potom som na miesto odkiaľ vychádzali nasypal prášok BIOTOLL a odvtedy sa zatiaľ neobjavili. Takže tento prípravok môžem odporučiť.
Odpovedať
@ranyi20 Treba kupit u deratizerov (nie v tescu alebo podobne) specializovane domceky na mravce. Na faraonov Faratox Turbo ak ho este nezakazali. Na ciernych asi Pestmaster. Inak takato tema tu davnejsie bola: http://www.modrastrecha.sk/forum/upra...
Odpovedať
V niektorych oblastiach,hlavne,kde je vysoka spodna voda sa mravcom dari a tazko sa ich zbavis. Teda zbavis,ale nie nedlho,lebo je to nekonecny boj. Maju mraveniska vybudovane aj niekolko metrov do zeme. Ked vyhubis tych zhora,po case sa zacnu rozliezat ti, co v hlbke prezili. Ine ti nezostava,iba neustale aplikovat rozne pripravky proti rozmnozovaniu ,myslim ze Ferdo,alebo nieco podobne dostat v obchode. My sme obcas,ked boli velmi rozmnozene polievali mraveniska horucim octom,torchu pomohlo :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?