Čistiace prostriedky, avivaž, prášok

Aké čistiace prostriedky používate? S ktorými ste spokojní a neviete si to bez nich predstaviť ? :) na podlahy laminatové, dlažbu, obklad, vaňu, nejaku fajn okenu,..... A aké pracie prašky a avivaže použivate, ktoré vydržia dlho vonave???
Odpovedať
ja kupujem vsetku drogeriu aj cistiace v rakusku. na podlahy bona mop s bona naplnou.
Odpovedať
@manilla dik , žial rakusko pre mna nepripada do uvahy dakujem :) niekto kto kupuje na Slovensku?
Odpovedať
cistiace prostriedky v poslednej dobe vacsinou fixinela. Maju vsetko mozne od kuchyne az po sprchove kuty a okna, nielen na WC. Zatial u mna vyhravaju nad vsetkymi premiovymi znackami. Na dlazky univerzalny cistic z DM a vileda modry strapcovy mop. Na riady tiez saponat od nich. Do umyvacky prasok z DM, sol aku zozeniem, lestidlo asi najcastejsie z DM. Na farebne Formil gel z Lidla, na biele bud z DM alebo ak zozeniem Tide a pripadne Ariel ak je v akcii. Avivaz vacsinou nepouzivam. Kupujem skor podla vone, ked sa mi minie nejaku kupim.
Odpovedať
Ja pouzivam na cierne pradlo tekuty Perwol black, na farebne a biele - Persil tekuty zeleny. Moj najoblubenejsi cistiaci prostriedok je Toro pasta v takom zltom kelimku s cervenym vrchnakom, to sa da pouzit na vselico mozne - riady, rury, parapety a nejaku spinu co s nicim inym nejde dole - okrem akrylatovych vani a inych citlivych povrchov :) Na riady jednoznacne Jar a s tym umyvam aj podlahy, ale treba dat do vedra len veeeelmi malo (par kvapiek), inak to strasne napeni. A ked nemam nic ine, tak s Jarou umyjem aj obkladacky, vanu.. takmer vsetko :P
Odpovedať
@vojtekovad inak čistiaci tovar z rakúska, talianska, memecka ( teda vyrobené pre tieto štáty) sa dá kúpiť aj na Slovensku, len treba to kúpiť netom, ak by bolo treba pohľadam www adresu, ja som od nich už nakupovala, sú to originál veci, oni to nakúpia a potom s malým príplatkom predávaju... Ja u nich kupujem nemecky softlan a mám aj kúpený priamo v Nemecku a je presne ten istý...
Odpovedať
Profilova fotka
Po vyskusani arielov, persilov, lenorov,....Som skončila pri DM značkách denk mit a frosh. Frosh univerzalny cistic používam aj na tepovanie sedačky.
Odpovedať
frosh na domacnost a avivaz ziadnu, kazda ta umela vona oastava v pradle a davas to na telo.
Odpovedať
prášok denk mit na farebné aj na biele /ten na biele je neprekonatelný/ aviváž lenor- modrý, biely a ružový, na podlahu jar. Na kupelnu tiež dm-kácke.
Odpovedať
@vojtekovad je používam roky-rokúce DEDRU ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?