Čistenie sivých rámov na plastových oknách

Do ry deň viete mi poradiť, niečo, na vyčistenie rámov? Máme zvonku sivé rámy, zvnútra biele.. Fásada sa dávala na bielo ostali tam fľaky a nejde to nejako dole, zatiaľ som nič drastické neskúšala, keďže sa bojím.. Ma napadlo ci nemá niekto niečo overené na takéto biele fľaky, dosť viditeľné 😫ďakujem
Odpovedať
@monika289 jarovou vodou ti to nejde dole? no to je od farby, budeš musieť nejako opatrne oškrabkať alebo si skúsiť kúpiť nejaký prostriedok na čistenie rámov.
Odpovedať
Jar, pripadne aj cif, by mohol byt fajn si myslim. Hlavne ak to budes nejako skriabat tak treba velmi opatrne aby si si okna neposkodila. Pripadne by si mohla aj fotku pridat, aby sme videli, ze kolko toho je a lepsie ti poradili :-)
Odpovedať
Treba riadne pritlacit na handru, nedavno som to tiez robila. Cif ani napr.drsnu stranu hubky neodporucam, hned prvu parapetu som si takto doskriabala 😏
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Zdravím. Skúsim oživiť túto tému. Mám staršie plastové okná a teraz nám menili balkóny a zateplovali dom. Na plastových rámoch je strašný bordel od prachy, špiny, materiálu na lepenie kachličiek. Skúšal som to drhnúť mokrou handrou a jarovou vodou, trošku to zbledlo, ale stále to nie je biele ale také zašlé dohneda. Neexistuje nejaký špeciálny výrobok na to, ktorý to vybieli/vyčistí? Podobný problém mám aj s kuchynskou bielou pracovnou doskou, mal by to byť laminátový egger dekor. Neviete, čo použiť na čistenie? Agresívne a abrazívne čistiace prostriedky asi nie, či? Na niektorých miestach mám fľaky, ktoré neujdú vyčistiť jarovou vodou. Za každú radu/odpoveď vopred ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?