Cim prevoniat byt?

Ahojte, prosim, poradte mi, cim prevoniam byt? Resp. cim vytvorim taku tu ''vonu domova'' ? :) iste ma chapete co tym myslim. Skusali sme tie spreje ktore vypustia vonu v roznych intervaloch ale rychlo sa ta vona vytrati a ten sprej sa rychlo minie + tie naplne su dost drahe. Cim si prevoniavate byt vy? Dakujem za vsetky rady :-)
Odpovedať
Vyprážanými rezňami.
Odpovedať
Profilova fotka
ja prevoniavam cistotou, napr. zotriem podlahy s trochou pripravku do vody a hned mam vonavo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tu "vonu domova" urcite nikde vo flasticke nekupis... :) pride to casom...
Odpovedať
Upecenim dobreho kolacika
Odpovedať
Upratať všetky kúty, vyvetrať, pustiť dnu slniečko, prípadne ten koláč, varené víno. Neviem prečo si smradíme pod nosom tou chémiou. Ja som kupovala do WC, nakolko sme ho mali bez okna, iba vetrací malý otvor. Ale za 2-3 dni nebolo nič cítiť. Iba som kopu penazí minula. Nakoniec som to vzdala a nepodporujem výrobcov týchto zbytočností.
Odpovedať
podlahy umyjem Prontom - krasne vonia. Na nabytok pouzivam jazminove pronto, krasne a dlho vonia. ked vyperiem pradlo, tak vona avivaze je po celom byte. ked umyjete okna, dvere, klucky vodou, do ktorej si pridate vonny olej - ja ruzove drevo, tak tiez byt vonia. a osviezovac vzduchu Glade modry spring krasne vonia, tak cisto, sviezo. alebo dedra fialovy osviezovat. vona domova je pre mna vona cistoty.
Odpovedať
Profilova fotka
aroma lampa hned pri vchode do bytu :D :D :D ale tie rezne zneju lepsie
Odpovedať
cerstvy vzduch.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
katalytickou lampou:) čistí a zároveň prevonia byt
Odpovedať
Pecena slaninka a ovocny caj. Niekto pouziva aj vonne tycinky a aromaticke olejceky, 100 ludi 100 chuti.
Odpovedať
ja mam najradsej vosky Yankee candle do aromalampy, v zime palim stale. Staci trosku vosku (nie cely) do aromalampy a krasne to prevonia.
Odpovedať
Levandulu /rozdrobenú a zmiešanú s vodou/ do aromalampy,pomalé odparovanie...No a suché do vankúšikov pozavesovať po byte..ako aj do skríň.. :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
najlepsia domaca atmosfera je z kolaca a vareneho vina :-) uz sa tesim na tieto zimne vecery ked nam tak bude vsade vonat
Odpovedať
nakvapkám si levandulový vonný olejček do aromalampy s vodou a nechám prirodzene odparovať, bez sviečky, ale treba tiež dávať pozor akú značku si kúpiš, ja mám najradšej zo značky manufaktura
Odpovedať
jasne, ze vsetky tie finty typu peceny kolac, varene vinko a samozrejem cisto poupratovane funguju, ale obcas tomu treba pomoct ;-) lebo nie akzdy dne sa urpatuej a nie vzdy sa u nas vari, hlavne ked sme vsetci prec :-D a mame radi, ked prideme z prace alebo z vikendu domov a vonia to tam. manzelka pouziva take finty, ze obcas pretrie vrch vsetkych dveri kuskom handricky namocenej v avivazi, takej koncentrovanej, priamo z flase. alebo na na vrch linky na plytky tanierik cerstvo zomletu kavu, alebo susi na radiatore supy z citrusov. kazdy si asi casom najde to svoje, co mu je prijemne, co pre neho vonia jemen a nevtieravo ale vonia :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja mám doma sviečku Luminum, čo som kedysi objednala z Notina a je celkom výrazna, takže ju stačí sem tam na chvilku zapáliť :) takisto sa mi osvedčili Yankee Candles
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?