Centralny vysavac Husky - skusenosti?

Profilova fotka
Prosim Vas, mate niekto nejake referencie na centralny vysavac Husky so zabudovanou hadicou? Dnes na vystave v Nitre sme ho skusali a oproti klasickemu CV sa nam to zda ovela praktickejsie a pohodlnejsie. A 25 rocna zaruka.
Odpovedať
centralny vysavač je super vec ja ho mám tiež v dome
Odpovedať
@rebecca363 aj ja som to tam videla paráda. Idem do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca363 V prvom rade je CV vecou, ktorá nedáva ekonomický zmysel. 8-( Sorry, môj rýdzo súkromný názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@rmisura mas tento so zabudovanou hadicou v stene resp. v strope/na povale? Alebo klasicky kde si nosis hadicu so sebou od zasuvky k zasuvke? Lebo prave to by ma zaujimalo - skusenosti niekoho s Husky-m.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom jasne, ved je to pravda. Vdaka za nazor :) porozmyslame este o tom, urcite.
Odpovedať
@leonardom rovnako, ako aj rekuperacia :-)
Odpovedať
@leonardom tu neide o ekonomiku, ale opat o komfort. Ja osobne neznasam smrad prepaleneho vzduchu z vysavaca a hluk. Taktiez tie sacky, nezachytia vsetko. Ja mam spravene rozvody, jendotku som zatial nekupoval.
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 robil si klasicke rozvody - take, ze hadicu prenasas k zasuvke? Lebo ja mam na mysli CV kedy hadicu si vytahujes cez zasuvku priamo zo steny, je ulozena priamo v potrubi v strope/na povale. www.vysavacehusky.sk - toto myslim.
Odpovedať
@mr79 presne tak, aj my si zatial spravime rozvody a doinstalujeme neskor. A dovod pre CV je presne ten isty: smard a virenie prachu pri klasickom vysavaci...
Odpovedať
@rebecca363 viem co myslis, ale robil som hlasicke rozvody. Na "hadicu v stene" potrebujes specialne rozvody, ine ako klasicke - lebo to sa vtahuje do vnutra - nie ze je nejaky bubon na povale, ze sa to na neho namotava, su tam nejake obmedzenia a pri rozlohe nasho domu cca 150 m2 na jednom podlazi by som musel pouzit dlhsiu hadicu - 12,2 m. Takto mam 2 zasuvky - jedna na chodbe (pokryje 2 detske izby, pracovnu aj spalnu) a druhu v obyvacke (chodba, obyvacka, kuchyna, zadverie). Plus strbina v kuchyni. Miesto na hadicu je v technickej - vedla jednotky vysavaca.
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 No ved prave. Viem ako to vyzera, na vystave to mali sfunkcnene, takze sme si to skusali aj videli tzv. parkovacie potrubie pre hadicu. Mne by stacila 1 zasuvka s 12m hadicou v strede domu. Prave to je nevyhoda tohto systemu, ze kolko zasuviek potrebujes, tolko aj hadic.
Odpovedať
@rebecca363 hadicu si musím prenášať z izby do izby tam všade mám zásuvky a nevidím vtom problém na takomto systéme sa nemá čo pokaziť . Systém vyťahovacej hadice je síce praktickejší ale zaručene sa to po čase pokazí
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rebecca363 Mimochodom na rozvod som použil klasické PVC rúrky 50mm. a ako teleso vysávača som použil silný priemyselný vysávač ktorý bežne používam aj mimo domu . originál centrálny vysávač som nechcel lebo ho nemôžem nikde inde použiť
Odpovedať
@rmisura takže si si robil CV sám?kolko to všetko cca vyšlo?my budeme mať malý domček 103,5m2.mohol by byť schovaný vo vstavanej skrini?
Odpovedať
Profilova fotka
@sonulka81 ak potrebujes vediet cenu, daj si to nacenit napr. do Beam-u, budes vediet lepsie na com si, nez zistovat od inych kedze cena sa odvija od velkosti domu a teda metrov potrubia a potrebnej vykonnosti agregatu. Zadarmo ti to nacenia a rozlozia zasuvky (u teba mozno iba jednu) podla potreby. Nas vychadza material na rozvody cca 90 € (dom 134 m2). Agregat do 1000 €. Zatial spravime rozvody a casom sa uvidi ci to aj sfunkcnime alebo nie, aj podla financii.
Odpovedať
@sonulka81 ako som už napísal rozvody som si robil sám takže mám zásuvku v každej izbe na chodbe a štrbinovú v kuchyni mám dom 210m2. ALe určite bi stačili aj dve zásuvky všetko som kupoval v Nitre ale firmu si už nepamätám ale nebolo to drahé určite bi som to robil zas .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@rebecca363 ahoj, uz ho mas?? Spokojna???
Odpovedať
Profilova fotka
@bambula626 Husky sme nakoniec nedali, urobili sme rozvody na klasicky CV.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@rmisura skvely napad, takejto svojpomocnej realizacie! ako vykonny vysavac ste kupovali, pripadne kludne aj presny model napiste, dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
ja mám doma centrálny vysávač husky. Funguje super a je na to 25 ročná záruka. Dal som si namontovať hadicu v stene. Myslím tú zabudovanú hadicu ktorá sa vyťahuje zo zásuvky. Vytiahnem si hadicu koľko potrebujem a keď dovysávam tak sa sama vtiahne naspäť do zásuvky. Je to bez starostí. ciao
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?