Aký prášok používate, keď máte čističku vody?

aké máte skúsenosti? počujem z každej strany niečo iné,niekto hovorí že zabijem baktérie,niekto že im nič nevadí,niekto že len s BIO práškom prať,,,používam ariel,persil a dosť aviváže :-)
Odpovedať
@toxica aj my mame cisticku pouzivam jedine ekol. drogerii zn.dedra pokud budete mit zajem muzu poradit robim dealera ;-)
Odpovedať
@mimipas ďakujem,v Dedre som zaregistrovaná aj ja,ale mne nešlo o značku prostriedku,ale o skúsenosti iných čo napríklad perú v normálnom prášku či to nezabije baktérie :)
Odpovedať
Jaj tak to ja nevin posoudit pouzivam jen tyto jelikos jsem s nimi velmi spokojena tak ani jine nevyhledavam :-)
Odpovedať
@toxica nemame sice COV-ku, ale septik, kde tiez davame bakterie. Moja skusenost - zistila som, ze nie je ani tak dolezite, ci pouzivas len cisto biologicky rozlozitelne prostriedky, ale aj to, ako casto, ako koncentrovane.. a aj medzi "obycajnymi" su horsie a lepsie. Suverenne najviac skodia vselijake tie Domestosy a pod. "zabijace" bakterii do WC.. Tie som ja vylucila uz uplne. na kupelnu pouzivam vyhradne ocot a sol do umyvacky riadu - krasne odstrania vodny kamen, ocot aj dezinfikuje. prala som najprv len v bio, ale teraz striedam, varim si praci "sliz", ale striedam s obycajnymi praskami a gelmi z Lidla a nezda sa, ze by to bolo horsie. Na riad pouzivam bio, ale kedze mam umyvacku, tak toho vela nenaminam. Do UMR klasika, nic specialne, obcas tie eko tablety z DM-ka. My sme si parkrat tie bakterie zabili :-D prave Domestosom a riedidlom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?