Aký čistiaci prostriedok na čistenie akrylátovej vane?

Ahojte! Chcela by som sa opýtať, že ktorý čistiaci prostriedok je vhodný na čistenie akrylátovej vane? Doteraz sme mali klasickú vaňu, ktorú som čistila Cif-om, ale neviem či CIF-om možem čistiť aj našu novú akrylátovú vaňu?
Odpovedať
Ahoj. Aj ja si trapim hlavu nad touto otazkou. Cifom to urcite necisti ani niakym abrazivnym prostriedkom. Uz si nieco dobre objavila?
Odpovedať
http://www.dumazahrada.cz/bydleni/int...
Odpovedať
mám akrylátovú vaňu už asi 5 rokov a čistila som ju sprejom na také vane zn. Ravak, no už asi dva roky používam CIF v spreji, pozor nie tekutý prášok. Cif je lacnejší, ale obidve prostriedky sú dobré a som spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyskusajte aj klasicky prach na pranie, mna stipe strasne na ruky ale vycisti lepsie ako cif :-) Inak cistila som ju aj tekutym cifom a ziadne skrabance namam.
Odpovedať
ja pouzivam fixinela na plastove vane,taka v spreji,nastriekat,zotriet,ziadne drhnutie,pohodaaa ;-)
Odpovedať
@sakura77 ahoj, tak ja skusim niekde pozriet tu fixinelu. Dakujem za typ. :-)
Odpovedať
@xxdankaxx @chalupka @reka99 @sakura77 Ďakujem za tipy, medzitým som aj ja našla na stránke www.cif.sk Cif v spreji /ako píše aj chalupka/, ktorý je vhodný na čistenie plastových vaní.
Odpovedať
@zuanda ahoj, mne sa velmi osvedcila akakolvek avivaz, plus na spondiu nalejem trocha ocotu. Fakt to funguje a je to lacne :-D
Odpovedať
roky pravidelne pouzivam na cistenie nielen akrylatovej vane, ale aj umyvadla, obkladu,WC misy ( zvonka ), WC dosky... Savo Bath.Nastriekat, po chvilke zotriet. Som spokojna.. Vana, keramika, baterie,obklad hladke leskle bez usadenin a flakov.
Odpovedať
cocacolu. ta je na vsetko dobra, umyvaju sa s tym aj motory od oleja, obsahuje 3 kyseliny. :-D http://goo.gl/nfIRL
Odpovedať
@zuanda, ahoj, ja sa v nasej domacnosti vyhybam chemii, na akrylatovu vanu pouzivam kyselinu citronovu, ak nemam tak ocot, ale ten je aromatickejsi ;-) , mame dost zelezitu vodu takze ak po kupani manzel vanu neutrie (co neutrie ]-( , ostavaju cervene mapy) - mozes si spravit bud roztok alebo rozpustit priamo vo vani (to nerobim aby mi kristaliky neposkriabali vanu), nechas chvilu postat a potom zotries + bonus - pekna vona v kupelni..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
a viete mi poradit, cim vycistit skrvny vo vani od farby maliarskej? lebo maliari sice hrubu spinu zotreli ale ostali flaky. a nerada by som vanu znicila. mam pocit ze sa to tam uz zazralo a to je nova vana :( skusila som cilit bang, ale ten nepomohol. ani bref v spreji.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja umývam akrylátovú vaňu tiež s práškom na pranie a vodný kameň s octom a ak nepomôže, tiež s kyselinou citrónovou. Myslím si však, že výrobcovia by mali uvádzať, čím sa čistí lebo ak si ju niekto zničí nevhodným čistením, tak záruku mu neuznajú!
Odpovedať
Profilova fotka
@ninocka84 to uz nicim asi. .. je to zažrate v tom. na to treba davať pozor.. aj na farby na vlasy.. preto som akrylatovu vanu nechcela... je to haklive a po par rokoch vacsinou totalne bez lesku... :-p smaltovana je pekna stale :) Aha, teraz pozeram datum prispevku, tak nic :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ahoj dakujem za odpoved :) je to sice neskoro ale mne ta farba casom odtial zmizla a teraz je stale pekna leskla :)) zatial s tym nemam problem :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@zuanda moja zena tiez cisti vanu len cifom, tym jej to ide najlepsie. Raz som jej skusil kupit aj iny prostriedok ale na ten nadavala a isla si aj tak kupit cif
Odpovedať
Profilova fotka
@slniecko3477 je to lepsi prostriedok ako spominany cif??
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@anetka80 a je to tu zas... vitarian :-) a v ďalšej téme detto... @janamartish pozri na to prosím :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?