Ako prepravit pouzite matrace z bytu do noclaharne?

Potrebujem prepravit 2 matrace 90x200cm, ktore u nas doma uz dosluzili, do noclaharne - prevoz v ramci Bratislavy. Do osobneho auta to asi nenapcham. Mate nejake tipy? Kurierom asi nie, to by bolo drahe. Neviete mi poradit nejaku lacnejsiu prepravnu sluzbu? V noclaharni je dohodnute, ze ich chcu, ale nemaju teraz pojazdne auto...
Odpovedať
nám sa vošli také do kombi, ale musela som šoférovať ja, lebo nikto iný by sa za volant už nevošiel - sedačka skoro až úplne vpredu. :-D a ešte keď sme prevážali, tak boli tak trochu skríža, akoby na hlavových opierkach.
Odpovedať
@lucyzet super, to som nedufala, ze by sme to tam narvali. Mame fabiu kombi, tak vyskusame. Dakujem!
Odpovedať
vyskúšajte, mne to tam tak narvali, keď sme nové kupovali v predajni, že oni už majú s tým skúsenosti, ako to dať do auta, aby sa to vošlo. ;-)
Odpovedať
Zavolaj do noclaharne, oni si mozno pre to niekoho poslu. My sme matrace darovali utulku pre zvieratka, boli velmi radi,sami si zabezpecili dobrovolnika, co to prisiel dodavkou previezt.
Odpovedať
@majki555 aha, dakujem za tip na zvieraci utulok. Tie matrace su este celkom dobre, tak by som ich prednostne dala este vyuzit ludom. V noclaharni mi ale povedali, ze teraz nemaju k dispozicii auto, takze si po ne nemozu prist.
Odpovedať
@priadka no neviem ci to do fabie kombi napchate, ja som viezla 4 matrace v mojom kombiku, ale od fabie ho mam cca 0,5 metra vacsie a aj vyssie. ak by ste nenapchali, tu je kontakt na znameho, ma dodavku, robi rozvoz v ramci ba, staci zavolat a dohodnut 0944935540 - marek vydra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?