Ako používať umývačku Siemens aby bol riad suchý?

Mam novu umyvacku riadu Siemens, avsak na vsetkych programoch je riad mokry. Podla navodu to neviem inak nastavit. Ako funguju vase umyvacky? Mate z nich riady suche? Som sklamana, poradte. Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
skus sa popytat aj tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
@irise - aj nasa umyvacka je siemens, chvilu trvalo "zzit" sa s nou ale sme spokojni. 100% suchy riad je na doplnkovom programe vario speed (neviem ci to mas), ale odkedy som si precitala ze to spotrebuje strasne vela energie, tak pouzivam obycajny program a riady nikdy nevyberam hned po umyti. Po skonceni programu pootvorim dvierka a chvilu necham (niekedy aj dlhsie), potom je riad uplne suchy. Neviem ci je to len na Siemensoch, ale myslim ze nie, rodicia maju Electrolux a tiez nemaju nikdy uplne suchy riad hned po skonceni programu.
Odpovedať
My mame Elektrolux,no hned po skonceni je riad mokry a horuci...Pootvorim dvierka a voda sa vypari,riad vychladne a vyschnie :D
Odpovedať
Profilova fotka
@irise, ja mam tiez siemensku a riad je po skonceni programu mokry vzdy, musis otvorit dvierka a nechat vyparit zvysok vody, ja riad vyberam asi az tak po hodine, alebo az rano ak dam umyvat vecer ;-)
Odpovedať
No to ma teda netesi, co to tu pisete, Vario speed mam, ale ani po nom riad nie je suchy. Ved ked je to trieda susenia A, mal by byt suchy ved lepsia trieda ako A uz nie je. Tak to je teda klamanie zakaznika, ved teda... Mne kvapka voda zo vsetkych kosov, z ramien normalne vyteka, vsetko je uplne mokreeee 8-( Ach, co som to len kupila ja kraaava.... Do rana to nevysche ani pri pootvorenej. :-|
Odpovedať
Irise ved ju reklamuj, riad nema byt mokry, ja mam mokre umelohmotne misky, ale to je v kazdej mycke-tam ide o prestup teplot , niekde to vysvetlovali preco umela hmota nieje v myckach sucha a niekedy mam mokre steny hrncov a dno panvice-ale len kvapky, hrnce tie ktore maju taky baculaty tvar-proste tam to dobre neuschne,ale inak mam riad suchy-mam AEG uz 7 rokov. najlepsiu triedu susenia maju Miele mycky.
Odpovedať
Profilova fotka
@irise , ale to presne mam aj ja, po ukonceni umyvania ked otvorim mycku tak je tam plno vody, kvapka zo vsetkych riadov, ale je tam horuco, para sa len tak vali von a o nejaky cas je to suche, vsetka ta voda sa vypari.....ved ked som este umyvala riad rucne, tiez som ho nikdy neutierala, len nechala vysusit na odkvapkavaci a za hodinku uz bol ulozeny v linke, nechapem ako ti nemoze uschnut za noc =-) jedine ze by si tam nemala dostatocne teplo, nezohrieva dobre vodu alebo nieco take....skus sa opytat u predajcu a reklamuj ak sa ti to nezda
Odpovedať
Profilova fotka
@irise - ked mas mokry riad aj na vario speed tak skus umyvacku reklamovat. Podla toho co pises to mas fakt nejako prilis mokre, ja to az take nemam. Taniere a pribory su hned suche, z nejakych hrncov kvapka voda a z umelej hmoty tiez, ale nie je to tak ako pises ze zovsadial vyteka voda. Pri pootovrenych dvierkach to relativne rychlo uschne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?